Z jakého e-shopu nakupujete?

46
6.10.14 11:03

Z jakého e-shopu nakupujete?

Doporučíte mi nějaký e-shop, ve kterém je opravdu velké množství toho nejrůznějšího zboží?? Chci kupovat dárek kamarádce-měla by to být nejspíš kosmetika:šampon, voňavka, masážní oleje, něco na vlasy…vonné svíčky, lepší čokoláda..nejsem ještě rozhodnutá, co přesně. Nějak se mi nechce do obchodu :oops: a přemýšlet tam sto let jestli koupit toto a nebo to :think:, chci si to v klidu rozmyslet doma..Díky za nápady! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10134
6.10.14 11:14

@Polls co třeba mall?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
6.10.14 11:35
@xsaleen píše:
@Polls co třeba mall?

ano, taky me napadl mall.cz ;) Tam nakupuji fakt rada, jsem spokojena jak s cenami, tak s dodacimi lhutami a fakt si tam vetsinou vyberu, co potrebuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.10.14 12:21

eva.cz

Ale já nakupuji v hodně eshopech, v každém něco, podle toho, na co se zaměřuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
6.10.14 13:05

Lekarna.cz. Neboj, nejsou tam jen leky. Je tam drogérie, dekorace, sladkosti, kosmetika, doplňky stravy jako třeba pro kvalitnější vlasy, nehty atd. No je tam toho dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.10.14 13:16

@14111995 Díky! přesně toto jsem potřebovala :dance: uááá…samozřejmě děkuju i ostatním :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
6.10.14 13:47

@Polls Neni zač :) na vybrané produkty maji i docela slušné slevy kolem 30%, nebo prodávaji velké výhodné balení, které v obchodě snadno neseženeš. Snad si vybereš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák