Vybíravý chlap v jídle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
5.1.22 10:32

@Freeandwild Já nikde nepsala, že česká strava je zdravá ani že je špatně omezit maso :mavam: Ale veganství, to je fakt jiná liga než vegetariánství. A když mi tělo říká, že by si dalo jogurt, ale místo toho sním sojové cosi, protože přece živočišné produkty nejím, no tak ho vlastně umlčím a jen doufám, že mu to bude stačit. Ale v podstatě s tebou souhlasím, jen nejsem extrémista, takže stejně jako se mi nelíbí tlusťoši na hranolkách, tak mi přijde i nešťastné to veganství, pokud to člověk nemá fakt hodně nastudované a má čas vařit a zabývat se tím jídlem hodiny denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
5.1.22 12:11
@Sisika9 píše:
To je hodně primitivní komentář, navíc vůbec ne k tématu.

No, primitiv nejsem a vegan taky ne.. nejím to a nechutná mi to, takže nevím proč bych se tím měla jakkoliv zabývat, ať si dotyčný vaří sám.. já taky nikoho neopruzuju svým masožroutstvím.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33587
5.1.22 12:25
@Sisika9 píše:
Tak pokud uvaříš jednou vegansky a jednou nevegansky, tak mi přijde celkem logické, že se tě zeptá, co v tom je :roll: A ne, opravdu není důvod, aby ti byl někdo vděčný za to, že mu uvaříš jídlo, které nemůže jíst :poblion: navíc ty jsi s tím stravováním dřív problém neměla, jsi to ty, kdo režim nabourává. Proč by se měl měnit, jen proto, že to chceš ty?****Když je doma neveganské jídlo, dej na něj cedulku s lebčičkou, ať se tě nemusí ptát a do jeho svačin ti opravdu nic není.

Jako že si z něj má sednout na zadek jo? Co že mu nabourává? Že jí normálně? Tak když on chce jíst tak, jak jí, tak si může vařit sám, nemusí se vyptávat z čeho jídlo je a je klid.
Proč by se on měl měnit…hm, hlavně že po ní to chtěl co? Ty jo, ještě bude oblepovat jídlo, ty máš vážně dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
6.1.22 09:43
@unuděná píše:
Zdaleka ne vždy jsou lidé vegany protože je trápí stav životního prostředí. Mnohem ekologičtěji se může chovat nevegan, který přemýšlí. Ten důvod může být klidně etický (takových veganů znám víc) nebo dietní. Klidně si šoupnou kedlubnu v obchodě do igelitového pytlíku nebo letí na dovču do Thajska :nevim:

Ale s tím já souhlasím, kolik je na světě lidí? Blbci se samozřejmě najdou. Vždy a všude. Jen nechápu ten lynč a poukazování na nedokonalosti v jiných oblastech. A ano, člověk muže jíst maso a žít ekologicky, pokud si ho dopřejte občas. Masný průmysl je jeden z nejhorších, ale o tom se tu rozepisovat nechci, každý si to může dohledat. Pokud chce, pokud chce zavřít oči, tak má právo to udělat též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
6.1.22 09:45
@unuděná píše:
@Freeandwild Já nikde nepsala, že česká strava je zdravá ani že je špatně omezit maso :mavam: Ale veganství, to je fakt jiná liga než vegetariánství. A když mi tělo říká, že by si dalo jogurt, ale místo toho sním sojové cosi, protože přece živočišné produkty nejím, no tak ho vlastně umlčím a jen doufám, že mu to bude stačit. Ale v podstatě s tebou souhlasím, jen nejsem extrémista, takže stejně jako se mi nelíbí tlusťoši na hranolkách, tak mi přijde i nešťastné to veganství, pokud to člověk nemá fakt hodně nastudované a má čas vařit a zabývat se tím jídlem hodiny denně.

Vegani toho o výživě většinou ví mraky. Proto je hrozně vtipné a trapné, když je někdo začne poučovat. Moje tělo mi v těhotenství říkalo, že chce hromady cukru, přesto jsem ho neposlechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.1.22 09:47
@Lingua píše:
Vegani toho o výživě většinou ví mraky. Proto je hrozně vtipné a trapné, když je někdo začne poučovat. Moje tělo mi v těhotenství říkalo, že chce hromady cukru, přesto jsem ho neposlechla.

Většinou. A často taky ne ;) Zakladatelky chlap asi nebude z těch uvědomělých, když si vynahrazuje živočišné produkty veganským fast-foodem a polotovary :*
A že ty neposloucháš svoje tělo, to je čistě tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný