Výchova 10měsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10903
9.10.21 10:12
@petulenka1998 píše:
Jiste ja vas chapu a dekuji Vam za nazory. Casto mi do toho mluvi rodina a ze se ji moc venuji a ze to neni uplne dobre a ze by mela spat sama a bez prsa a takovy ty klasiky, ze clovek zacne pochybivat jedtli dela veci spravne. Ale dekuui vam a zkusim vase rady ohledne spinkani a jinak ji necham at si dela co potrebuje. :palec:

A jak rodina vi, ze spi u prsa? To jim vyklada manzel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
9.10.21 15:06

Já na první dítě byla přísná, usinala vzdy sama, moc jsem ji nechovala. 1000 rad jsem dostávala, že bude rozmazlená, bla bla…
Teď mám třetí, neskutečně si ji užívám, hladim a kojim ji tak dlouho dokud neusne, spi s náma v posteli. Je jí 10 měsíců. Je neskutečně hodná, skoro nekrici. Pořád je v něčím objetí. Je vidět, že je šťastná. A tak to má podle mě být. Je mi líto, že jsem dala na názory ostatních a ráda bych vrátila čas zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77121
9.10.21 15:20

Jen k jednomu tvému bodu - 10měsíční děti si fakt samy nehrají s hračkami :mrgreen: :mrgreen: to chceš opravdu moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
9.10.21 19:17
@Magnificata píše:
Já na první dítě byla přísná, usinala vzdy sama, moc jsem ji nechovala. 1000 rad jsem dostávala, že bude rozmazlená, bla bla…
Teď mám třetí, neskutečně si ji užívám, hladim a kojim ji tak dlouho dokud neusne, spi s náma v posteli. Je jí 10 měsíců. Je neskutečně hodná, skoro nekrici. Pořád je v něčím objetí. Je vidět, že je šťastná. A tak to má podle mě být. Je mi líto, že jsem dala na názory ostatních a ráda bych vrátila čas zpět.

Taky zazivam sok, jak clovek bere dalsi dite (ja mam teda teprve druhy, ale po par letech snahy a 10let od prvniho) uplne jinak!!! A taky me mrzi, ze jsem si prvni neumela takhle uzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7945
10.10.21 16:50
@stinga píše:
Jen k jednomu tvému bodu - 10měsíční děti si fakt samy nehrají s hračkami :mrgreen: :mrgreen: to chceš opravdu moc

No nehraje si s hračkami, ale samo se zabaví. :nevim: jasně, že ne někde zavřené samo v pokojíku, ale pokud je ve stejné místnosti s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.10.21 08:08

@petulenka1998
co na to říct, je to úplně normální, je fajn to tak přijmout a neupínat se na to, jak by to mělo být. Každé dítě je jiné a přesně, jak píší holky…
ten čas tak rychle uteče, užívej si to, je ještě hodně malinká, potřebuje být s tebou, na druhou stranu chápu, že bys potřebovala „být chvilku sama“, jestli máš šátek, ten hodně ulehčí, po roce jsou fajn učící věže, kdy dítě stojí u linky a pozoruje, co děláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.10.21 08:10
@petulenka1998 píše:
Jiste ja vas chapu a dekuji Vam za nazory. Casto mi do toho mluvi rodina a ze se ji moc venuji a ze to neni uplne dobre a ze by mela spat sama a bez prsa a takovy ty klasiky, ze clovek zacne pochybivat jedtli dela veci spravne. Ale dekuui vam a zkusim vase rady ohledne spinkani a jinak ji necham at si dela co potrebuje. :palec:

a neboj, opravdu jí tim nerozmazlíš, naopak ona se potřebuje nabažit tvé přítomnosti a dáš jí dobrý základ na to, až půjde do školky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.10.21 08:16

@petulenka1998 odnaučit usínat v nosítku, to je podle mě blbost, já to používala temer do 2 let, protože v nosítku usnuly děti do 15 min a v posteli by po mě skákaly 2h, takhle jsem je položila a spaly a já měla večer volný…

ty děti si nezvyknou a nebudou závislé, jak si můžeš myslet, oni se tak rychle vyvíjí, že za pár měsíců je vše jinak :nevim:

syn měl 12kg v půl roce a když je dobrý šátek, není to vůbec zlé, nosila jsou dlouho ještě 18kg dítě…

a knihu každé díte může dobře spát opravdu NEDOPORUČUJU! je to vyplakávací metoda a není to vůbec nic dobrého
viz něco o spánku:
 https://www.prosimspinkej.cz/…y-odborniku/

https://www.prosimspinkej.cz/…6-17-mesicu/

doporučuji pročíst :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení