Výchova dítěte u partnera

63
12.11.16 13:35

výchova dítěte u partnera

Ahoj Maminky:) Zajimá mě, jak to funguje u Vás u kterých partner pracuje krátký, dlouhý týden a jeho pomoc v domácnosti a výchova… Konkrétně jak to má, když jde do práce pátek, sobota, neděla- noční- pak volno. Jak máte rozdělené jeho volno, co dělá v domácnosti za práce..A jestli i vy máte čas na sebe- kdo uspává děti, jestli vás nechá spát ráno. Jestli tráví čas sám s dítětem nebo je vždy s někým..Chodí s nim ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
180
12.11.16 13:51

U nás tedy muž chodí z práce kolem 16h, o víkendech nepracuje. V týdnu po práci se klidně stará i sám, jdou spolu ven, hrají si nebo i zajdou na nákup. Hlavně když si potřebuju odpočinout nebo v klidu udělat běžné domácí práce. Většinou se domlouváme ten den, jestli chce jít ještě něco dělat kolem domu nebo bude s náma doma. O víkendu většinou ráno můžu dýl spát :potlesk:.Pravidelně koupeme večer spolu, ale uspávám já. Potom nastává večer ta naše posvátná chvíle ticha, klidu a míru, kdy si spolu vykládáme a máme na sebe čas. A doma dělá sem tam něco, občas i nepořádek :D ale z běžných věcí sám od sebe uklidí nebo nandá myčku. Jiné činnosti jako vysát, vytřít, nachystat jídlo, kdybych ho požádala, určitě uby to udělal, ale většinou si to dělám radši sama :lol: pomáhá mi opradu dost, někdy si samozřejmě stěžuju, že by mohl víc :hug: ale jinak si ho za to vážím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
12.11.16 16:40

Můj děla krátký dlouhý a v domácnosti nedělá nic, o dítě se starám já, vstávám k němu jenom ja, ukládám jenom ja, je-li doma, asistuje u koupání, přes den si s nim hraje. Výjimečně ho vezme na procházku. Na úklid mi chodí pomáhat paní. Já zabezpečuju chod domácnosti a on to financuje.

EDIT: občas uvaří a stará se komplet o zahradu a věci kolem domu a aut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.11.16 19:40

@moumi : to jo to je v klid, mě právě zajíá ten krátký, dlouhý týden:) Ale máš ho šikovného:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.11.16 19:41

@sisk : tož a vyhovuje ti to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.11.16 22:21

@Nikolitko Sice nesměnujeme, ale volný čas trávíme většinou společně jako rodina, nebo jeden má „volno“ a dělá si co potřebuje a druhý tudíž logicky musí obhospodařit děti (což samozřejmě zahrnuje jejich zabavení a vyvenčení) a co je potřeba v domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
13.11.16 01:06
@Nikolitko píše:
@sisk : tož a vyhovuje ti to tak?

Ano. Neznám jiné fungování, vždy jsem měla partnera buď krátký/dlouhý nebo workholika :lol:
Jednou za kvartál mi z toho hrabne a to mi řekne, ať si jedu něco koupit nebo ke kadernici, proste holcici den, a hlídá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.11.16 14:56

@sisk : tak to je fajn:) co je jednou za kvartal???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
13.11.16 20:25

@Nikolitko jednou za čtvrt roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.11.16 21:47

Tak to jste drsná teda:DD já mám krizi každý týden:DD