13letý kluk a líbání

41600
1.11.16 17:26

@Michelle3068 Dle mého ale takové chování do školy opravdu nepatří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
1.11.16 17:30
@Michelle3068 píše:
Ahoj maminy,
před pár dny jsem svého 13-ti (skoro 14-ti) letého synovce, o kterého se starám, přistihla jak se v posteli líbá s holkou. Oba bez trička. Měla jsem z toho šok. Když jeho „kamarádka“ odešla, šla jsem si s ním promluvit. Konverzaci začal „No neříkej, že si to nikdy nedělala…“ následoval můj záchvat smíchu. Ptala jsem se ho, co dělali. A následovala další přímá odpověď: „Neboj se, nepíchali jsme spolu. A kdyby jo, tak mám tohle.“ sáhl do šuplíku a vytáhl z něj dvě krabičky kondomů a dodal, že jsou od staršího bráchy, jen jako záloha. Trochu jsme si o tom povídali a nakonec jsem mu doporučila, aby se příště zamkli. To bylo celkem v pohodě, ale dneska jsem kvůli podobné situaci ve škole.
Minulý týden přišel mail, že mě zvou do školy projednat chování nepřiměřené věku mého svěřence. Okamžitě jsem za „malým“ šla a ptala se, co to má být a jestli má nějaké vysvětlení. Řekl mi, že se s tou holkou líbali (trochu vášnivěji) a on jí přitlačil na zeď a zmáčkl zadek, jenže kolem šla ředitelka a viděla je. Řekla jim, že tohle chování se do školy nehodí, ale jestli to chtějí provozovat, tak by si měli zaplatit pokoj v nějakém levném motelu.
Nicméně jsem šla na schůzku s paní ředitelkou a byla tam i maminka té dcery. Když jsme čekali na ředitelku, tak jsme se shodli, že to v jejich věku není nic tak hrozného. hned jak jsme se s ředitelkou pozdravili, tak na nás začala vysazovat, že to není chování hodné jejich věku a řekla několik vět tohohle smyslu. Protože mě to začínaly vytáčet její narážky typu: To, že mu umřeli rodiče ho z ničeho neomlouvá. Je to jen namyšlený hokejista. Na tu dívku zase: Ta vaše fiflena si myslí, že může všechno, protože její tatíček je zazobaný a má všechno. Řekla jsem jí, co si to vůbec dovoluje takhle mluvit o našich dětech. Druhá maminka zase něco ve smyslu, že za tu školu platíme majlant, a už jenom proto by se mě chovat trochu slušně. Zkrátka jsme se tam strašně pohádali. Pak jsme obě odešli a ještě si vyměnili čísla. Večer mi přišel celkem výhružný mail, že bych svému svěřenci měla domluvit a podobně.
Chtěla bych znát váš názor popřípadě nějakou radu. Díky M.

No ve 13letech se líbat na chodbě školy, ještě s tím, co popisujes, mi prijde taky trochu moc… Nicméně ředitelka mela byt slušná, o tom žádná. Ale klukovi bych domluvila. Přeci jen na tohle je ještě opravdu dost mlady. A jestli se chce líbat se slečnou, tak po škole nekde venku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
1.11.16 17:32

Od koho přišel email?

• Citovat
  • Upravit
21593
1.11.16 17:33

Asi jsem stara skola, ale ve 13 by rozhodne nemel libit holku nahore bez, mit v supliku kondomy a jeste ve skole na chodbe delat takove veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.11.16 17:37

No kluk už má chutě, uz začal chlapovatet. Doba je jiná a já nevidím rozdíl mezi 13 nesmis, ale 15r. už mzes. Podle mě zakazování přinasi opačný efekt. Vede to k dělání naschvaly, bude trucovat, s.at na školu.
Jediné co pomůže prostě vysvětlit, mluvit s ním, jak s chlapem, když se cítí být chlap. Ani kontakt se slečnou bych nezakazovala.
Raději at se drží slečny doma než nějaké fetacke party.
Do školy to nepatří, tak mu řekni, že tam se musi krotit, ze ho chapes, že jsou zamilovaní, ale tam pro ne nebudou mít pochopení, jak ty.
Mluvíš s nim otevřene, nevysilujes, má štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.11.16 17:38

Mno, taky souhlasim s tim, ze do skoly takove chovani nepatri a uprimne rady typu, aby se zamykali nebo si nasli levny motel 8o Na zakladce…asi jsem z jineho stoleti.
Ja nevim, reditelky komentare mi prisli pres caru, ale stejne tak pohled maminky, ze by se meli chovat slusne kvuli penezum (to je nejaka soukroma skola predpokladam)…Fakt nevidim v tom pribehu nikoho, kdo by se choval aspon trochu normalne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
1.11.16 17:39

Tak některým věcem úplně nezabráníš. Ale s klukem bych v klidu promluvila o tom, že takové chování na půdu školy opravdu nepatří… a rozhodně bych mu neumožňovala brát si domů holčičí návštěvy, se kterými se bude v pokoji zamykat. Je mu 13! Stane se nějakej průser a problémy z toho budeš mít ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6032
1.11.16 17:40

Takže jsi případně přichystaná se starat i o další dítě? Protože k tomu to může dojít.
Já bych asi tak benevolentní nebyla. Podle mne to do školy nepatří vůbec, po škole ať si randí, ale doporučovat jim zamykání - na mě je to asi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
1.11.16 17:41

No, nevím, co se čílíš, ale tohle do školy opravdu nepatří, především na základní školu :nevim: Povím ti to takhle, moje ségra je učitelka a má třídnictví asi v osmičce a upozorňuju tě, že není výjimkou, že se řeší i případné těhotenství v tomto věku…a ať je to jak chce, tak v tomto věku jsou obě tyto děti pod zákonem a zodpovědná si ty…líbání ve škole, považuju opravdu za provokaci a nic jiného…já jsem byla rebel o tom žádná. Ale učitele jsem respektovala a fakt mám dojem, že si dneska děti dovolí naprosto všechno, jen proto, že je jim to doma tolerováno.
My jsme měli podobné věci zakázany 100m v okruhu školy i na střední škole a myslím, že nám to neuškodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
1.11.16 17:43

Tak já mám také 13. letého syna v osmé třídě a taky hraje hokej. Neříkám, že to s ním nezačíná trochu mlátit, ale upřímně kdybych ho nachytala s nějakou slečnou bez trička v pokoji, tak bych asi byla hodně slyšet :) Zatím je u nás sport, sport a zase sport, ale randění našich dětí přijde časem u všech. Zarazilo mě necitelné jednání paní ředitelky, když zmínila úmrtí rodičů. Možná i tím dospěl trochu dříve a lecos může odkoukat i u staršího bráchy. Ale určitě poučit, aby ještě něco mladí neprovedli. Pevné nervy všem maminkám. Kluky mám tři, tak doufám, že pubertu a dospívání zvládneme bez větších problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.11.16 17:44

Aspoň je videt rozdíl někde mají 13r. jeste fakt decko a jinde stejně staré už se cítí vyspělejší.
Přírodě prostě neporucis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
1.11.16 17:46

Nevidím v tom nic tak špatného. Už nejsou tak malí. Je dobře, že jste se shodly s maminkou té holčiny na stejném názoru na situaci. Vysvětli synovi nebo ho popros, aby se ve škole drželi raději od sebe. Co se týče nepřiměřeného chování ředitelky, nenechala bych si to líbit a pořádně ji za její výstup sprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.11.16 17:46

K jejich věku již první lásky určitě patří, ale nemyslím, že je vhodné, aby se muchlovali na chodbách školy, minimálně by si to mohli nechat na odpoledne na ven (je fakt, že já osobně bych si projevy lásky takových mláďat představovala trochu méně vášnivé, spíš takové oťukávání, ale to je asi můj problém :mrgreen: ). Myslím, že jestli ředitelka vytahovala během debaty mrtvé rodiče a finanční situaci druhých rodičů, tak je to neprofesionální pipina. Tedy chápu její rozčílení nad situací, ale používat takové argumenty je pod úroveň, to si může maximálně myslet.
Mladýmu bych řekla, ať si projevy lásky nechá mimo školu a možná mu i mírně doporučila v jeho vlastním zájmu, ať přibrzdí a užívá si zamilování, ať nevěří všemu, co mu kamarádi říkají (protože odtud často pramení to pospíchání, že „všichni už to dělali, ty ještě ne“ apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.11.16 17:52

Tak takové chování do školy určitě nepatří a mě tedy přijde brzy celkově, ale to je jak koukám můj problém :mrgreen: Klukovi bych řekla, ať ve škole nic nedělají a pořádně ho poučila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
1.11.16 17:53

No potěš, kluk klackovatí a tohle chování ve škole- no nevím. 8o :think: Bohužel si myslím, že mimo mísu jsi Ty- ředitelka sice nebyla asi slušná, ale má pravdu. Navíc připomínám trestní odpovědnost za obě nezletilé děti -mají rodiče/zákonní zástupci/. Pokud po radách jako zamknutý pokoj, nebo hotel, to ty děti udělají, stačí aby se to někdo všímavější dozvěděl, příp. slečna otěhotněla a jakékoliv zdrav. zařízení to musí řešit přes PČR!! U toho bych jako rodič fakt být nechtěla. :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí