Věříte partnerovi v péči o dítě?

7323
30.10.16 13:43

Věříte partnerovi v péči o dítě?

Asi mi všechny řeknete, že stoprocentně, protože je to otec dítěte a důvěřujete mu. Je tu někdo, kdo se - když to přeženu - bojí (spíš má obavy) nechat dítě s otcem samotné? Že se zraní nebo se něco stane apod? Někdy mě to dost trápí, když pominu takové věci, jakože nedá dítěti napít, pití nevezme, musím připomínat, že musí dítě také jíst, dát svačinu atd. (věci, které řešíme, když jdou spolu na zahradu), mám strach, že se zraní při přáci, že někde spadne, zatímco on pracuje atd. Přivřely byste oči i nad závažnějšíma věcma? V létě nechal partner malou samotnou na zahradě v bazénku, nedávno s ní jel autem cca 4km bez autosedačky, jen ji posadil na zadní sedačku. Mě to strašně vadí a on si myslí, že přeháním :? Tvrdí, že ho takové věci „nenapadnou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20514
30.10.16 13:48

Tak s pitím a svačinou mu též nevěřím, ani v oblékání, ale teda autosedačka a dítě samotné v bazénku, to je silný kafe 8o Nepřeháníš ani trošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7220
30.10.16 13:48

Záleží jaký ten chlap je :nevim: Jestliže ten tvůj nechá dítě samotné v bazénu a v autě bez sedačky tak to je pro mě hodně velkej problém a v tom případě bych je nenechávala samotné dokud nebude mít dítě rozum. Jídlo ani pití zas takový problém nejsou, ale sedačka by pro mě byla hodně velký průser.

Příspěvek upraven 30.10.16 v 13:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
30.10.16 13:54

@Pomka Jo, mám taky takového chlapa. Doteď se nenaučil kluky oblíct a kdybych mu to nechystala, tak jdou snad jen v tričku. Že by si vzal s sebou na procházku pití ho taky nenapadne. Bez autosedačky jel jen jednou asi 1km ve městě, byl to výjimečný případ, ale i tak si myslí, že je to zbytečnost. Hrotila jsem to když byli kluci malí a neuměli si sami říct. Teď už ho kolikrát vytrestají sami, tak už se pomalu v péči zlepšuje. On prostě řeší problémy až nastanou.

• Citovat
  • Upravit
33005
30.10.16 13:55

@Pomka Ty priklady (jizda bez autosedacky, bez dozoru v bazenku) by mi tajy fest vadili. Popremyslej, jak to poté sítě di budoucna, až si dítě tyhle výchovné rozpory začne uvědomovat a naučí se je proti vám používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
30.10.16 13:55

Ve chvíli kdy je o život tak se nic nepřehání. můj ex v klidu nechával roční dítě samo ve vaně, že když si dojde jen pro pití že se nic nestane. myslela jsem že ho zabiju když jsem to zjistila. vysvětlovala jsem to pokaždé že tohle fakt nemůže a pak už jsme to nikdy dál neviděla. ale nechal si to vysvětlit. pití nebo takové věci mi jsou buřt, když nejde o život jde o h*****.
ovšemje pravda že jsem ho musela celá ty léta „vychovávat“ aby dělal věci tak jak jsou třeba. Nutno dodat že teď už spolu nejsme :D a když jsou děti u něj tak pevně věřím že to vše funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
30.10.16 14:01

Malemu sice bude teprve 5 mesicu, ale na partnera se muzu 100% spolehnout! uz byli parkrat i sami doma, ale zvladl to vsechno v pohode! ale jak si psala to s tim bazenkem tak to bych neprekousla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
30.10.16 14:02

Občas se bojím a někdy ho okřiknu. SYn je sice ještě malý a neotáčí se, ale jednou přijde chvíle kdy se pretočí a proto vřu když ho chlap nechá na gauči bez dozoru a odejde. A myslí si, že když nakouknu občas ze dveří tak se nic nestane :cert: :lol: Ale je to super táta a stará se ukázkově, spíše já jen vyšiluju :lol: Ale nenechala bych je doma samotné už z toho důvodu, že kojím a když prcek pláče tak si s ním chlap neporadí jako já s prsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
30.10.16 14:02

Případ autosedačka, nebo bazén je fakt blbý :? Asi nezbývá, než zdůraznit, zkontrolovat, nebo prostě dítě „sebrat“ :nevim:
Můj muž je ten typ tatínka, se kterým je sice skvělá zábava, ale svačinu řeší, až když sám dostane hlad. Navíc má smůlu, pokaždé, když se malá zraní, je u toho :oops: Fakt celý týden nic a sotva si s malou vyrazí, přinese zpátky řvoucí, potlučené batole :mrgreen:
Hlavně, že pořád čtu, jak je otec taky rodič :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
30.10.16 14:03

@Pomka Svačinu,pití bych moc neřešila, dítě hlady neumře, ale jízda bez autosedačky, bez dozoru v bazénu, to by mi vadilo hodně a bála bych se takovému chlapovi svěřit dítě. Můj muž je zodpovědný a dokáže se postarat, oblíkne, dá najíst, vykoupe, ohlídá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
30.10.16 14:06

@Pomka jinak bazén a jízdu bez sedačky bych asi nerozdýchala 8o takže určitě nepřeháníš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
30.10.16 14:11

Tak to by mě taky hodně vadilo. S oblečením je to boj - chystám dopředu na hromádku. S tím pitím má problémy, že nepije sám, tak řeknu - hele každých 20 min mu nabídni a v tolik a tolik dostane jídlo. Třeba ještě vůbec nevařil pro malého oběd-budu ho muset někdy donutit, aby to zkusil.(jinak on vařit umí) Pamatuju, jak mu nasadil jednou plenku obráceně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
30.10.16 14:17

Autosedacka a bazen by mi hodně vadily. Ale jak píšou holky, záleží jaký ten partner je. Můj například se ted stara o našeho syna (1rok) denně, protože chodím do práce. Naprosto mu ve vsem duveruju, se synem si hraje, uci ho nove veci, jist a pít taky dostava a jsou oba spokojeni. Ale spousta chlapu mi trklo, ze by to s ročním ditkem doma nezvladli…ten můj si to naopak uziva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.10.16 14:20

Samozřejmě. Levou zadní zvládne všechny tři děcka. Klidně si můžu odjet sama na cestu kolem sveta. Trošku by kulhalo vaření, ale poradili by si základní jednoduché jídla jako uvařit přílohy, upéct maso, udělat vyvar, zvládne kazdy aj ten co vařit neumí.
Takze ne nebojím se. Jak důvěřují manželovi, tak i mému otci.
Já teď dva víkendy po sobě musim jet pryč, muž bude v zahraničí v práci. Takže decka musí k prarodičům odjet. Co se tam bude dít neresim, nepatram.
Ale my už máme decka ve veku, že oni si řeknou, nenechají se odbyt hlady, žízní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.10.16 14:35
@Svistice píše:
@Pomka Ty priklady (jizda bez autosedacky, bez dozoru v bazenku) by mi tajy fest vadili. Popremyslej, jak to poté sítě di budoucna, až si dítě tyhle výchovné rozpory začne uvědomovat a naučí se je proti vám používat.

Obávám se, jestli nás společná budoucnost vůbec čeká… :?

No, tak můj chlap ještě s malou nikdy sám nebyl. Nehlídal, abych byla třeba celé odpo pryč nebo tak. Nevím, jestli by jí dal najíst (asi dal, ale neuvařil by jí). Neumím si představit, že bych měla být v nemocnici a takovéhle případy. Asi by musela babička, jako vždy, když potřebuji něco vyřídit bez malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí