Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My máme velký bazén decka se smí koupat samotné, ve smyslu, že já nebo tatka jim delam vedle na lehatku plavčíka nebo si vesim prádlo, dělam něco na zahradě, nejsem s nima furt ve vode. Ani po zahradě za deckama furt nechodime, mají volnost pohybu.
Jsou naučení, že pokud s nima nikdo není v bazénu skolkari a dokud byli menší musí mít kruh, vodu mají bez něj po krk. Kruh nemusí mít jen pokud tam s nima někdo je, to mají dovolené i skákat a potápět se. Bez kruhu smí být jen skolacka.
Mini kaluž vody v pidi bazenu jsem řešila, kdyz se tam koupali kolem roku a pili tu vodu.
@Kelsey Já to mám stejně. Na zahradu jezdíme k našim a má tam volnost pohybu. Chodí klidně i do křoví, za roh, kde na ni nevidím. Ale je spolehlivá v tom, že nedělá prostě kraviny, nikde neleze. Naši mají velký, nezabezpečený bazén a z toho mám strach i já. Dcera kolem něj ještě ráda běhá, takže to na mě jdou mdloby a fakt ji hlídám. Jinak ji za zadkem ale nestojím. Malý ráchací bazének až tolik nehlídám.
Ja mojemu neverim, tak proto se synovi venuju na 90procent ja. Ikdyz jdu k lekari a on hlida tak sem na nervy. Radsi ho dam hlidat moji mame
.Nedavno byl s malym pritel venku a malem mu vbehnul pod auto, takze neverim mu opravnene.