Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, naše pračka je cítit plísní, zkoušela jsem prolít octem a na vyvářku pustit, ale za gumou je špína a zapáchá to ![]()
Máte někdy tip co s tím?
Děkuji ![]()
@Eva 13 umejt tu gumu
bez posmechu, fakt, na hadr cif a pekne pouzit prsticky a umejt tim hadrem. Pak treba jeste tou octovou vodou. Overeno. Vyzkouseno.
Jestli je špína za gumou, tak ji odstraň. to pračka sama neudělá, tam se pořád budou hromadit odpady z praní.
A co máte za pračky holky? mě se na ní nic takového nedělá a guma je naprosto čistá, pračku mám víc než 4 roky ![]()
@Krčka píše:
@Eva 13 umejt tu gumubez posmechu, fakt, na hadr cif a pekne pouzit prsticky a umejt tim hadrem. Pak treba jeste tou octovou vodou. Overeno. Vyzkouseno.
tak jdu na to
díky
@Bureschka píše:
A co máte za pračky holky? mě se na ní nic takového nedělá a guma je naprosto čistá, pračku mám víc než 4 roky
pračku mám cca 4 roky a mám Candy
@Bureschka píše:
A co máte za pračky holky? mě se na ní nic takového nedělá a guma je naprosto čistá, pračku mám víc než 4 roky
Te me jsou tri roky, LG, nikdy jsme se zapachem problem teda nemela, ale pred rokem me napadlo odhrnout gumu a malicko jsme omdlela. Jsem v urcitych vecech comprlich na spinu a bylo to tam fujky.
@Krčka píše:
Te me jsou tri roky, LG, nikdy jsme se zapachem problem teda nemela, ale pred rokem me napadlo odhrnout gumu a malicko jsme omdlela. Jsem v urcitych vecech comprlich na spinu a bylo to tam fujky.
myslíte tu gumu co je pod bubnem? tak jsem na to koukla, ale mě to nejde tak snadno odhnout, musím tu gumu vypáčit zpod toho bubnu, trochu toho hnědýho tam je, ale fakt malinko, tak já nevím jak se k tomu dostáváte vy a jestli vám ta guma jde dobře vynadat. Mám BEko pračku ![]()
@Eva 13 píše:
pračku mám cca 4 roky a mám Candy
Candy jsem měla a byla skvělá a nikdy nazapáchala, ani jsem s gumou nic nedělala, teď ta candyna jede u syna už 8 let a je jako nová pořád krásná ![]()
tak mi holky řekněte co s těma pračkama děláte?
@Krčka píše:
U nas teda jede pracka denne, tak je chudak extra vytizena.
taky právě peru denně ![]()
@Bureschka Gumu nevyndavam to snad ani nejde ne? Jen všude cpu prsty, jsem sikovna ![]()
@Eva 13 Zkus nasypat do bubnu sáček kyseliny citrónové a dát program na vyvářku bez ždímání.
@Krčka píše:
@Bureschka Gumu nevyndavam to snad ani nejde ne? Jen všude cpu prsty, jsem sikovna
tak to já mám jinak, nemám odhrnovací gumu takže se mi tam nemá co držet, já jsem to zkoušela, ale musela jsem kus tý gumy vytáhnout zpod kraje toho bubnu, což moc nejde
a tak to mám určitě udělaný jinak a nic se mi tam nedrží, ještě že tak ![]()
A zapáchá skutečně něco u té gumy, nebo zapáchá zevnitř pračky? Zkusila bych ještě vyčistit zásobník na prací prostředky a prostor za ním, pod ním (nevím, jak máte řešenou pračku) a pak bych se zaměřila na odpadní potrubí.