Výhodný notebook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
14.4.24 19:18

Výhodný notebook

Ahojky, potřebuji se poradit s někým kdo rozumí počítačům. Můj starý HP notebook se rozbil a vzhledem k tomu ze uz ho mame dlouho, uvazuji na koupi noveho. Jsou tu tedy dva dotazy. Bude na nově koupeném notebooku již zaplacená Windows 11? Pripadne mi poradte kterou značku a obchod volit, pri koupi noveho vyhodneho notebooku. Nepotrbujeme nic ultra super pouze notebook na delani veci do skoly apod., nejlépe cenová hranice nepřesáhla 10 000Kč. Předem děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39428
14.4.24 19:20

Na tohle se zeptej našeho odborníka Ploskutáčka, tady.

https://www.emimino.cz/…ankovani/94/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
14.4.24 19:26

Kupuju repasovane s dvouletou zarukou na gigacomputer. Naposledy v unoru, vsechny uz mely W11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.4.24 19:39

Za ty peníze repasovaný. Já osobně doporučuju Lenovo řadu T nebo X.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8614
14.4.24 19:42

Tak když si koupíš s win 11, tak je mít bude, to je poměrně jednoduché, nicméně nový ntb za max 10k jsou vyhozené peníze, na tom fakt nic kromě ceny výhodného nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15725
14.4.24 20:21
@malina999 píše: Více

W11 můžou být, ale nemusí, nicméně u prodávaných notebooků se píše, zda licenci OS obsahují.
Do 10tis bych šel do repasu, něco ze střední a vyšší třídy, například HP Probook řady 4×x a výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10235
15.4.24 09:31

@malina999 V této cenové relaci bych také doporučil repasovaný se zárukou. V Praze mám dobrou zkušenost s Recomp, normálně tam kupuji ntb do firmy. Jaký SW je instalovaný je vždy v popisu, případně lze samozřejmě rovnou dokoupit i s instalací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák