Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, potřebuji se poradit s někým kdo rozumí počítačům. Můj starý HP notebook se rozbil a vzhledem k tomu ze uz ho mame dlouho, uvazuji na koupi noveho. Jsou tu tedy dva dotazy. Bude na nově koupeném notebooku již zaplacená Windows 11? Pripadne mi poradte kterou značku a obchod volit, pri koupi noveho vyhodneho notebooku. Nepotrbujeme nic ultra super pouze notebook na delani veci do skoly apod., nejlépe cenová hranice nepřesáhla 10 000Kč. Předem děkuji za rady
Kupuju repasovane s dvouletou zarukou na gigacomputer. Naposledy v unoru, vsechny uz mely W11
Za ty peníze repasovaný. Já osobně doporučuju Lenovo řadu T nebo X.
Tak když si koupíš s win 11, tak je mít bude, to je poměrně jednoduché, nicméně nový ntb za max 10k jsou vyhozené peníze, na tom fakt nic kromě ceny výhodného nebude ![]()
@malina999 píše: Více
W11 můžou být, ale nemusí, nicméně u prodávaných notebooků se píše, zda licenci OS obsahují.
Do 10tis bych šel do repasu, něco ze střední a vyšší třídy, například HP Probook řady 4×x a výše.
@malina999 V této cenové relaci bych také doporučil repasovaný se zárukou. V Praze mám dobrou zkušenost s Recomp, normálně tam kupuji ntb do firmy. Jaký SW je instalovaný je vždy v popisu, případně lze samozřejmě rovnou dokoupit i s instalací.