Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
nedávno jsem si založila účet na vinted a ráda bych věděla, jak tam „být úspěšná“. Chci se zbavit spousty věcí a většina z nich je nenošená nebo málokrát nošená (netuším, jak je ocenit - ráda bych mé věci prodala, ale ráda bych si i vydělala)
Vyplatí se topování nebo propagace šatníku?
Co se prodává nejhůř a co nejlíp? (a blbá otázka, co mě zajímá - Kolik je až moc)
Hlavně to poradne nafotit. Já tam prodavam ledacos, nejvíc dou značkové věci, ale nemuzes to dávat moc draho no, ono k tomu je ještě nějaké to pojištění, tak pocitej ze to pak tomu člověku vyjde dráž
já tam prodala asi všechno co sem tam dala, když něco nejde dyl, tak pak postupně snižuju cenu no.
Kvalitní ostré fotky, včetně fotky na cedulku s velikostí. A pak nabízet víc položek, aby tě někdo rozkliknul a případně koupil set
Propagace se nevyplatí.
Když už tak topovat 1 dražší kus, většina už se podívá na věci v šatníku.
Co mně se osvědčilo, tak nepřidávat věci zároveň, ale třeba 1× za týden cca 5 kusů ať je výběr.
Po 1 kousku prodávám málo, spíše si chcou setovat za jedno poštovné.
Přidávání postupně slouží jako obnova šatníku. Když přidáš věci hned zaráz, tak za týden už o nich nikdo neví.
Takto budeš s věcmi pořád v popředí.
Důležité je dobrá fotka!
Podrobný popis, nejlépe i rozměry.
Co se týká ceny, musí být vážně přijatelná, ale dávám si třeba rezervu 20-50kč, když to má pak více lidí v oblíbených, tak jdu s cenou dolů(to se jim ukáže) a často se někdo chytne.
Příspěvek upraven 08.04.24 v 20:25
@Markéta188 píše: Více
Já to nerozporuju, jen píšu, že ta argumentace životností není na místě.