Vinted triky a tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
8.4.24 20:04

Vinted triky a tipy

Ahoj,
nedávno jsem si založila účet na vinted a ráda bych věděla, jak tam „být úspěšná“. Chci se zbavit spousty věcí a většina z nich je nenošená nebo málokrát nošená (netuším, jak je ocenit - ráda bych mé věci prodala, ale ráda bych si i vydělala)
Vyplatí se topování nebo propagace šatníku?
Co se prodává nejhůř a co nejlíp? (a blbá otázka, co mě zajímá - Kolik je až moc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37117
8.4.24 20:12

Hlavně to poradne nafotit. Já tam prodavam ledacos, nejvíc dou značkové věci, ale nemuzes to dávat moc draho no, ono k tomu je ještě nějaké to pojištění, tak pocitej ze to pak tomu člověku vyjde dráž :D já tam prodala asi všechno co sem tam dala, když něco nejde dyl, tak pak postupně snižuju cenu no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
8.4.24 20:17

Kvalitní ostré fotky, včetně fotky na cedulku s velikostí. A pak nabízet víc položek, aby tě někdo rozkliknul a případně koupil set

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5877
8.4.24 20:23

Propagace se nevyplatí.
Když už tak topovat 1 dražší kus, většina už se podívá na věci v šatníku.

Co mně se osvědčilo, tak nepřidávat věci zároveň, ale třeba 1× za týden cca 5 kusů ať je výběr.
Po 1 kousku prodávám málo, spíše si chcou setovat za jedno poštovné.
Přidávání postupně slouží jako obnova šatníku. Když přidáš věci hned zaráz, tak za týden už o nich nikdo neví.
Takto budeš s věcmi pořád v popředí.

Důležité je dobrá fotka!
Podrobný popis, nejlépe i rozměry.
Co se týká ceny, musí být vážně přijatelná, ale dávám si třeba rezervu 20-50kč, když to má pak více lidí v oblíbených, tak jdu s cenou dolů(to se jim ukáže) a často se někdo chytne.

Příspěvek upraven 08.04.24 v 20:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.4.24 20:25
@Markéta188 píše: Více

Já to nerozporuju, jen píšu, že ta argumentace životností není na místě.

• Citovat
  • Upravit
11559
8.4.24 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody