Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
Stojí, fotí, a na tuhle stránku nejsou moc dobrý recenze. Koukni jinde.
Takhle : jsou fanoušci a nefanoušci ![]()
Jedna část ti řekne, že ano a druhá že ne.
Nicméně já IPhone mám už roky. Někdy koupím nový a někdy zánovní.
Na 50. narozeniny jsem ho koupila i své mámě. Naučila se s ním rychle a po roce mi řekla, že už jiný telefon nechce ![]()
To záleží, o co ti jde, pokud jen o nějaké fce a hezké fotky, tak enstojí, i když samozřejmě má dobré funkce a fotí skvěle.
Za mě je to jedinný relativně bezpečný telefon na trhu.
@Markéta188 píše: Více
Moje máma dostala první Iphone v 80, před tím měla tlačítkovou nokii ![]()
Mam Iphone 9 let, nejprve 6, pak 8, ted 14 a za tu dobu nevidim jediny rozdim mezi nim a Xiomy dcer v hodnote asi 8-10 tisic. Naopak jen to, ze spoustu toho maji dcery zadarmo a u Iphonu ti same musim platit. Fotky jsou mnohem hezci z Xiomi mi lite 11 dcery nez byly z 8. 14 ted ma asi fotky lepsi, ale spis tim, ze je novejsi, za 2-3 roky se vzdy posune o dost… Navic ted s tou 14 kou mam problem se signalem jak operatora tak internetu, porad mam nekde slaby nebo zadny, kde vsichni signal maji. Ale to muze byt jen zrovna danym kusem
Mě by také zajímal ten foták u iphonu. fotí výrazně líp, než třeba samsungy nejnovějších modelů?
Těžko říct. iPhone mám 5. rokem a jsem spokojená - fotí pěkně, funguje dobře (měla jsem jeden 4 roky (už asi 2 nebo 3 roky starý model to byl při koupi) a fungoval dobře i při koupi nového, takže ta výdrž mi oproti androidu přijde lepší - neseká se atd.
Každopádně Tebe to láká, tudíž bych doporučila koupit si ho. Koupila bych tak max. 3 roky starý model, úplně nový model je asi zbytečné a hlavně drahé ![]()
@Aglája75 píše: Více
Souhlasím. Já mám IPhone necelé dva roky a už bych si ho nekoupila. Oproti mému dřívějšímu Samsungu je jediné plus velikost. Jinak baterie má horší výdrž (na celodenní výlet si beru Samsung
), telefon hůř fotí (na dispeji to poznat není, ale při tisku fotek ano), štve mě tam spousta predinstalovanych aplikaci, které musím odinstalovavat, příšerně neintuitivni změny nastavení, zlobí mě hotspot, což mi dost komplikuje práci (pak jedu na partnerově Samsungu
). Co mě taky dost štve ze se mi nesktualizuji aplikace- třeba dětem do EŽK přijde známka nebo mě balíček do Zasilkovny, vidím to v newsfeedu, ale nerozsvítí se mi to červené číslo na aplikaci. A když si newsfeed náhodou vymažu, tak už si těch novych události nemám jak všimnout. Taky mě štve tlačítko Tichého režimu, které je z boku a na displeji žádný viditelný status. Pravidelně si ho zapomenu vypnout a pak se mi nemůže nikdo dovolat. Někomu tyto veci vyhovují, mě vůbec. Má to různé zajímavé funkce, ale jsou to spis takové paradicky, které nevyužívaná vůbec, nebo naprosto minimálně a obešla bych se bez nich.
@Niemeyer U různých modelu budeš mít asi různé foťáky, já mám malý model, protože jsem nechtěla žádnou cihlu, ale je 2 roky starý a musím říct, ze mě zklamal. Při tisku fotek na kalendář pro rodinu se bohužel ukázalo, že ho Samsung starý 4 roky strčí do kapsy. Jediné co má IPhone jakoby lepší je funkce live photo (něco mezi videem a fotkou), ale bez toho bych se klidně obešla, spis si s tím hrají děti.
Já mám Iphone už x let a nehodlám měnit. V podstatě jsem s nim nikdy neměla žádný problém.
Obrovské plus mi přijde to, jak funguje jeho OS, že do něj prakticky nemůžeš chytit nějakého vira. Co se ovládání týče, je to o zvyku. Mně zase přijde absolutně nepřehledný android ![]()
S tím foťákem - záleží jaký model. Ty PRO fotí fakt peckově a jsou s nimi udělat fotky jak od profíka.
@Popokatepetla píše: Více
Já si taky nevzpomínám, že bych při přechodu z androidu měla nějaký problém s intuitivností ovládání.
Ve svém okolí neznám nikoho, kdo by se vrátil od iphone k androidu
@Niemeyer píše: Více
Tak když koupíš Samsung za 40, tak bude fotit líp, než iPhone za 12. Myslím si, že co se týče foťáku, tak je Samsung (když se bavím o modelech nad 10 tisíc) dost podobný iPhone. Ale musíš porovnávat modely v podobné cenové kategorii, například pokud koupíš ten i ten za 25 K, budou fotky dost podobné kvality. Mám obě výše zmíněné značky - soukromý a služební a každá má něco.
@ivašot. píše: Více
Tak třeba já. Strašně mi vadilo, že v zimě na lyžích v Alpách to zamrzalo a já jediná z rodiny jsem pak na svahu neudělala jedinou fotku.
Jinak si myslím, že iPhone má hodně vychytávek a super zabezpečení, fotí hezky, dlouho vydrží, ovládání je intuitivní a reakce jsou rychlé, neseká se…ale kvalitní Samsung ho hodně dotahuje.
Ahoj holky, potrebuji poradit. Chtela bych si koupit iphone, cely zivot mam android. Novy je hodne drahy, koukala jsem, ze lze v elektru na splatky. Nebo nevim jestli znate stranku jablkolevne.cz
Stoji vubec ten iphone za tu cenu? Foti hezky?