Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@arinecka píše: Více
Nemyslím, že bych o tom věděla „velký kulový“ - jsem z oboru a mám zkušenosti s vývojem aplikací na Android i na iOS.
Nicméně debaty typu který OS je lepší prakticky nikdy nikam nevedou, každý má svoji vlastní pravdu ![]()
@arinecka píše: VíceČlověk, který napíše, že hacknutí u iphonu je podobně čatné jako u jiných, musí být mentálně a informačně naprosto mimo.
@klkakla píše: Více
posílala jsem sem fotky pro srovnání. fakt jsou ty fotky jiné, perfektní. takže?
Však jsem sem poslala i fotky.
on to tu nikdo nečte…
nebo kdo má fotky od stromečku, v šeru, v zimě v interiéru a za umělého osvětlení takovéhle?
proto se ptám, a jestli fakt je to iphonem, tak ho jednoznačně chci.
Je to telefon pro ženské já říkám, je intuitivní rychle se s nim naučíš, baterka moc nevydrží každý den nabijim ale zase jeden jsem měla 7,5 roku a teď mám druhy už 4, nic neaktualizujes vše se děla samo, a fotí krásně za mě taky jiný telefon nechci..
@ivašot. píše: Více
Já ano. A není jich málo. Ono je to možná ale tím, že někdy se s tím člověk ani nechce prezentovat. Nesetkala jsem se s žádnou jinou skupinou fanoušků elektroniky, která by byla tak útočná. Většinou když řekneš, že ti nějaká funkce nevyhovuje, tak ti opáčí, že to používáš špatně. Když se jich zeptám, jak se to používá dobře, sedí nad tím a snaží se zuřivě něco vymyslet. Jako posledně, když jsem poprosila kamarády o spravení neustále se vypínajícího hotspotu, tak mi bylo po hodině zkoušení a googlení doporučeno kompletní přeinstalování telefonu. Nebo porovnávají současné funkce IPhonu s tím, jak si pamatují jiné telefony z doby před několika lety a neuvědomí si, že i jiné značky se vyvíjejí. Pak je hrozné vtipné, jak se ti snaží ukázat nějakou peckovní vychytávku, kterou ten tvůj umí taky. A třeba bez Androidu si do IPhonu nenahraješ předplatní jízdenky na MHD, aspoň ne u nás. Další věc je, že ne každému se chce absolvovat přechod mezi operačními systémy, který nebývá vždy bezproblémový.
Mě teda OS android vytáčí taky hodně a nepřipadá mi intuitivní.
ale možná jsem obecně netechnický typ
jak se tedy do iphone nahrává Lítačka?
@Niemeyer píše: VíceČte a v taky jsem to i zkoušela. Ale moc se mi sem už nechtělo psát, jak někdo zmínil, každý má svou pravdu. Ale když už se ptáš potřetí… Dávat fotky sem ale nebudu, protože jsem fotila vlastní předsíň. Ano, máš pravdu, fotka z IPhonu byla o něco jasnější, pokud jsem ale zvýšila jas a světlo na fotce ze Samsungu, měla jsem naprosto totožné fotky (úprava ve foťáku na 10 vteřin bez doplňkových programů). Venku mám ale opačný problém, na denním světle za ostrého sluníčka jsou fotky z IPhonu lehce přepálené a jas a světla musím stahovat. Je to asi o nastavení foťáku, foťák v telefonu není tak variabilní, tak ho výrobce musí nějak přednastavit. Já teda víc fotím venku, děti při sportu a tak, na kavárenská selfíčka mě moc neužije.
@Niemeyer píše: Více
Potřebuješ zařízení s Androidem s NFC čtečkou.
@klkakla píše: Více
Já teda co mám kamarády ajťáky, tak do iPhone nešel ani jeden a dost se mi všichni smějí, že jsem byla ochotná do toho investovat z jejich pohledu naprosto zbytečné prachy.
Ale jak píšu, já mám oboje, kvalitní Samsung i iPhone (soukromý a služební) a nemám problémy ani s jedním, akorát bych úplně nevyzdvihovala jednu značku. Kvalitnější a dražší Samsungy jsou taky super a rozhodně mají třeba větší výdrž baterie a nezamrzají na svahu. ![]()
Za mě na 100% stojí, neseká se absolutně jako se mi sekla vždy nějaký Android, fotografie jsou kvalitní, design je krásný, minimalistický, je tam super zabezpečení + funkce najít, která se vždy hodí např. když máte dítě. Viry jsem v Iphonu nikdy nechytla.
Zároveň mi každý vydržel dost dlouho + mám i IPad, Apple TV, Airpody. Jsem opravdu spokojená.
@Elisabeth.648 píše: Více
Mám od Applu sluzebni telefon, tablet i noťas. Držáky jsou všecky, za mě mají v porovnání s konkurencí nejvychytanější ty tablety.
Soukromý mám kvalitní Samsung a rozhodne se neseká a fotky děla krásné, srovnatelné s iPhone.
@Elisabeth.648 píše: Více
me se samsung v životě nesekl, viry snad v mobilech neexistují, nikdy v životě se mi to nestalo a to jsem měla vždy samsungy.
podle mě popisuješ standardní funkce které má každý mobil, jen tu čtu že samsungu vydrží víc baterka a nemá v sobě ty veškeré předinstalované pčoviny
mohl by lépe fotit (koukni na muj předešlý post, postuji tam fotky a ptám se, jestli je to iphonem nebo ne.
jo a štve mě že se tam vše musí platit.
taky mě štve jak se tam snadno nedá nahrát lítačka, ale snad to nějak jde…musí
taky teda nechc pc apple, a já si každý měsíc přetahuji fotky z mobilu do pc. Takže to by mi dělalo asi paseku, ale jablko OS fakt nechci.
je to blbý…no