Který iphone pro 18letou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.4.24 08:40

Který iphone pro 18ti letou

Téma dávám anonymně.. chodí sem i rodina, nechci zatím at se ví že to řeším a zvažuji :)
Dcera si na 18nácte narozky přeje iphone… mi to vždy přišlo zbytečné, no ale je to její velké přáni.
Můžete mi říct který? Dá se pořídít cenově do 12-13tis? Více ji zase za mobil dávat nechceme.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38
3.4.24 08:54

12-13 tis za nove 🍏 je dost malo. Sama mam 🍏 nekolik let a ted dceri 10 let budu iphone kupovat. A kvuli podpore, fotaku atd ji budu porizovat 13 nebo 13 pro. Urcite bych pro 18letou nevolila nizsi a radsi 3 tis prihodila a vzala ji tu 13. Na 13 podpora iosu pojede 4 roky, tak uz jen pro tenhle duvod. A po mych zkusenostech, pokud ho nezaseka fotkama atd (lze vyresit rozsirenim icloudu) tak tel za 4 roky bude fungovat jako prvni den, coz s androidem nelze srovnavat, proto se za 🍏 sice zaplati, ale investice se vyplati a oproti androidu vrati. To je muj nazor a s nikym se tu nebudu prit, ze 🍏 je predrazeny a srovnatelny s androidem, je ale s android mobilem aspon za 15 000,coz je i ta 13 🍏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21983
3.4.24 09:07

Pokud má ten telefon být nový, tak 12-13 tisíc je limit, do kterého nemáš šanci se vejít… resp. aby ses do něj vešla, musela bys koupit hodně starý model (což jako dárek k osmnáctinám postrádá smysl, to raději vyber jiný dárek nebo jí na něj jen přidej).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.24 09:13
@BohunkaP píše: Více

Tak kolik je třeba přidat? Který bys doporučila? My to zatím tak zvažujeme a přemýšlíme. Uplně za 20tis ji mobil kupovat prostě nechci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.24 09:15
@Míša061983 píše: Více

Koukám už na tu 13náctku, ta stojí těch 15500… no to by ještě snad šlo. Celé to musím i s manželem promyslet.
Ty joo ale v deseti letech bych to děcku nekoupila mobil za 16tis.. ufff… to naše menší mají mobil za 5-6tis i to mi přijde drahé :D

• Citovat
  • Upravit
15408
3.4.24 09:27
@Anonymní píše: Více

Souhlasím s tím, že asi nic horšího/staršího než tu 13 bych jako dárek nekupovala.
Můžeš se kouknout ještě u oficiálních prodejců na použité třeba tady , tam bych se asi nebála to koupit.
Já jim zrovna dneska jdu odprodat 3 týdny používanou 14 včetně krabičky, tu když si někdo po mě koupí, tak fakt neprohloupí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.24 09:30
@ivašot. píše: Více

Proč prodáváš 3 týdny starý mobil? Jsem jen zvědavá :D

• Citovat
  • Upravit
7256
3.4.24 09:31

@ivašot. tak možná se domluvíme s rodinou a koupíme nějaký tedy lepší… možná i tu 14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15408
3.4.24 09:32

protože si manžel koupil 15 pro max a já zjistila, že ho nutně potřebuji taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.24 09:36
@ivašot. píše: Více

Božínku už koukám mobil za 33tis… já bych plakala :D. Ta 14 se dá koupit kolem 16-17tis… nooo uvidíme tedy.

• Citovat
  • Upravit
15408
3.4.24 09:41

Já normálně na ty telefony tak vysazená nejsem, nevím, co mě to tentokrát popadlo, ale já si nemohla pomoct
Dobře vyberte a ať má dcera radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44174
3.4.24 09:44

Odkud jsi? Vím o prodejně, kde ta „jablka“ nové modely prodávají jen rozbalená nebo z promo akcí, výstav, cena 70 až 50 procent té původní. Záruka půl roku až dva roky, podle toho, co ten telefon má za sebou.

Určitě se tato možnost najde i na internetu. Nebo repasované, to ale většinou nebývají nejnovější modely.

Koupit starý model mi taky postrádá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.24 09:48
@1Pears1 píše: Více

Ostrava

• Citovat
  • Upravit
38
3.4.24 09:56

14 se ale tolik nepovedla a mnohem lepsi cip ma 13. Pokud nemate na 15,tu mam ted ja, tak 13 je ideal. Dost to dlouhodobe resim, protoze jsem prechazela po 3 letech z 12 a rozhodovala jsem se jestli 13 nebo 15. A dceri kupuju 13 prave kvuli podpore, cipu a fotaku. 11 a 12 uz na podpore/aktualizacich nepojede tak dlouho. Dcera ted ma xiaomi asi za 7000 jeji prvni mobil a uz nikdy vic, navic android s iosem spolu nekamaradi a ja ji chci mit pod sebou, at kvuli nakupum v app store, videt jeji polohu, sdileny kalendar… Na mobilech nesetrim, protoze pro me se ta investice vyplati, ale chapu, ze nekdo tomu neni nakloneny a je to kazdeho vec😉 Dobre vyberte a at ma dcera radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.4.24 09:58

A jeste mi napadlo, pokud jeden z vas ma IG, tak kouknete na jablecny honza, super typek a dost se v 🍏 vyzna a zaroven ma svuj eshop😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák