Výhra? Máte někdo zkušenost?

714
5.12.11 17:43

Výhra? Máte někdo zkušenost?

Ahoj. Když nemůžu na netu něco najít a nevím si rady, tak kam jinam napsat než Vám. :-)
Tak dneska mi přišla tato sms:
Vaše tel.c. vyhrálo ROMANTICKÝ POBYT NA ZÁMKU na 2noci+slavnostní večeře pro 1os. Aktivace výhry do 7 dnů na www.darkyvsem.cz

Samozřejmě je to jen pro jednu osobu a je mi jasné, že spoléhají na to, že si člověk dokoupí za „zvýhodněnou“ cenu 2990Kč i pobyt pro druhou osobu. Ale zajímalo by mě, jestli vážně ten poukaz pro tu 1 osobu je zadarmo. Po důkladném prostudování akce jsem se žádného „háčku“ nedočetla.
Nemáte někdo zkušenost?? Nechci se nachytat. To je strašné jak v dnešní době musí být člověk na všechno tak strašně moc opratrný. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
5.12.11 17:46

a soutěžila jsi někde, nebo ti to poslali ‚jen tak‘?? :mrgreen:
Já jsem osoba podezíravá a tak bych hned vzala mobil a volala na nějaké číslo z jejich webu, než bych se začala na něco těšit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.12.11 17:48

Tak v sms mi nikdy nic nepřišlo,pokud si někde nesoutěžila,začala bych pátrat kde ti šmíráci na mě vzali číslo.

• Citovat
  • Upravit
7182

Jakým způsobem probíhá aktivace? Manžel takhle „vyhrál“ telefon, nebo notebook, tablet či něco podobného, ovšem bylo třeba výhru aktivovat, zadat telefonní číslo, odpovědět na nějaké otázky, nakonec to chtělo nějaký pin, nevím, jestli k sim kartě, každopádně jsem mu řekla, ať nikam nic nezadává a zavře to. Jen tak zadarmo ti nikdo nic nedá a pokud ses neúčastnila soutěže, tak bych sms smazala a nezabývala se jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973

nám zase volali, že jsme vyhráli týdenní pobyt… a pak jsme si to googlily a byl to podvod, protože jsi tam měla jen omezené služby, za zbytek sis nehorázně doplácela… To už raděj sleduj slevomat, tam jsou mnohem lacinější nabídky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278

Ahoj, mě právě přišla před chvílí sms od O2, že naděluje všem zákazníkům zdarma najisto MP3 a bla bla, poslala odkaz, ten jsem okopčila a nakonec z toho vyšlo, že to je jen šíření reklamy…nikde jsem nic o tom nenašla :nevim: :zed: A moje radost splaskla jedna dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.12.11 17:49

No na stránkách se píše, že číslo bylo náhodně vygenerováno.. Kopíruji:-)
Akci „Romantika na zámku“ nepředcházela žádná odpovědní anketa nebo jiná soutěž. Výherci jsou losováni prostřednictvím náhodného generátoru čísel, umístěném na webu darkyvsem.cz, na která rozesíláme výherní sms s aktivačním kódem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.12.11 17:52
Raduš.ka44 píše:
Jakým způsobem probíhá aktivace? Manžel takhle „vyhrál“ telefon, nebo notebook, tablet či něco podobného, ovšem bylo třeba výhru aktivovat, zadat telefonní číslo, odpovědět na nějaké otázky, nakonec to chtělo nějaký pin, nevím, jestli k sim kartě, každopádně jsem mu řekla, ať nikam nic nezadává a zavře to. Jen tak zadarmo ti nikdo nic nedá a pokud ses neúčastnila soutěže, tak bych sms smazala a nezabývala se jí.

Ahoj. No aktivace je, že zadáš kod, který ti přišel sms a pak jen vyplníš jméno, adresu a email. Jako u každého nákupu přes internet :think:
právě, že tam nikde nevidím ten chyták a tak si říkám, že více hlav víc ví. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.12.11 17:55
eVerča píše:
Já jsem osoba podezíravá a tak bych hned vzala mobil a volala na nějaké číslo z jejich webu, než bych se začala na něco těšit :pankac:

Ale nesmí to číslo začínat 9 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.12.11 18:03
Gina108 píše:
eVerča píše:
Já jsem osoba podezíravá a tak bych hned vzala mobil a volala na nějaké číslo z jejich webu, než bych se začala na něco těšit :pankac:
Ale nesmí to číslo začínat 9 ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.12.11 18:09

Doplatíš si podle mě pobyt pro druhou ososbu plus nějaký masáže, plnou penzi atd…takže tě to vyjde ve výsledku poměrně draho.....my takhle vyhráli pobyt na slovensku v lázních :)

• Citovat
  • Upravit
26574
5.12.11 18:10

Podívej se na ten zámek, kolik by to stálo normálně. Pravděpodobně zjistíš, že tu cenu, ale pro dvě osoby. :nevim: Zajímavý trik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.12.11 18:12

Holky, ale já právě nechci k tomu nic dokupovat. Žádnou další osobu, žádnou plnou penzi apod. Tak že by to v tom případě vážně bylo zadarmo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.12.11 18:33
tessika píše:
Holky, ale já právě nechci k tomu nic dokupovat. Žádnou další osobu, žádnou plnou penzi apod. Tak že by to v tom případě vážně bylo zadarmo? :think:

Pochybuju :lol: Zavolej tam a dej vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.12.11 18:47

ja myslim ze je to dobra reklama…je to pro jednu osobu..pocitaji ze si koupis druhou…dokoupis jidlo..nejaky dalsi veci…budou to mit dobre spocitany :) ale podvod to myslim nebude..spis jde o reklamu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová