Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Noeliaa píše: Více
Jedeme teď čtvrtý týden klidového režimu. Je to o 100% lepší. Tak už zase chodí, sice jak opilý, ale chodí, všude se nosí, jen třikrát denně venčím a šup domů. Ze začátku do klece, půjčila jsem si od chovatelky a budu asi kupovat. Nejspíš se to bude už pořád opakovat. Horší je, že operace řeší jen ten aktuální problém a plotének je víc. Takže se jede pořád dokola a je opravdu lepší bránit v těch skocích. Jsou to, ale divočáci, jak se trochu uleví, tak je to k nevydržení, ale prostě lásky ❤️. Držím palce🙏.
@Semínek
Jee, tak to je fajn že je lépe
klec máme připravenou a jsem ochotna udělat vše aby bylo lépe. Je to doma bez jeho energie hrozně smutný. Dnes jedeme teprve na veškerá vyšetření na velkou kliniku, pořád doufám že se jedná třeba “jen” o skříplý nervík, ale vet si myslí že to bude ta plotna..snažím se být co nejvíce v klidu kvůli těhotenství, ale jaksi to moc nejde. Děkujeme a přejeme klidnou a úspěšnou rekonvalescenci ![]()
@Semínek Bylo nám řečeno že to na operaci ještě nevidí, jelikož se sám vyprazdňuje a nožky má lehce opilý, ale stále dost pohyblivý. Takže je na sledovaní, striktní klidový režim a sirup proti zánětu a bolesti. V úterý mu máme zavolat co a jak, a poté by se řešily další kroky. Začal zase čurat s nohou nahoře, ale stále se mu přitíží trošku i po těch 3min venku kdy se i tak nosí, mám alespoň trošku radost, kterou ale krotím protože ještě není po všem. Snad bude brzy lépe