Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Platanka Mýtus to není. Minimálně platí, že mizivé procento těch, kteří o sebevraždě mluví, ji spáchají v blízké době po těch vyjádřeních. A obzvláště to platí v případech, kdy tím někdo vyhrožuje (případ, kdy se tím někdo svěří aniž by si tím cokoliv vynucoval je trochu jiný, to bývá takové to poslední zoufalé volání).
Snad ti místo zdroje stačí, že mám velmi blízký vztah k jednomu zařízení, které se psychiatrii a léčbě závislostí dlouhodobě věnuje. Blíže kdyžtak v případě zájmu specifikuji do soukromé zprávy (vztah není z pozice pacienta, tedy zatím
.
@Katanovak nemyslela jsem nebaví, že se tím bavíš, ale to, že na patologické vztahy jsou tŕeba vždycky dva.
Nejde ti ho opustit-mentálně-z nějakého důvodu. Ten důvod by te měl zajímat víc než snaha o vydírání touto osobou.
@Pozitivni-obrazy nebaví? to myslíte vážně? Ze by tohle někoho mohlo bavit? Problém asi sama v sobě mám to uznávám mám trauma z jeho chování protože sem s nim zažila několik dost těžkých let..tohle nepište, nic o tom nevíte a je to dost bolestivé. Ptala sem se na názor jak se zachovat, protože sem se bala aby sem něco nepodcenila. Tyhle lidi jsou nepředvídatelní