Vyjednávání v praci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já spím se šéfem. ![]()
Než někomu praskne cévka, radši doplním, že je to můj manžel. Jinak vážně. Změň práci. Trávíš tam třetinu života. A ten je moc krátký na to abys trpěla něco co nechceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zmenila jsem práci, jednoduché, účinné a v mém případě 100% spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím, původně jsem chtěla založit tema s trošku jiným názvem, počítač mi však opravil b na d. Taky si dělá, co chce!
Pracovní podmínky jsou mizerné, člověk se bojí něco říct, aby ho nevyrazili. Jak to řešite?
Nijak - našla jsem si takovou práci, kde se k zaměstnancům chovají korektně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chces poradit, bodlo by vic informaci, abychom to vyj. ebavani mohli posoudit. ![]()
- Citovat
- Upravit
Takových zkušeností naštěstí moc nemám, většinou jsem ve fajn firmě a v úžasném kolektivu…ale když už se stalo, že to za nic nestálo, řeším jednoznačně změnou práce.
Co taky jako jiného, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP píše:
Nijak - našla jsem si takovou práci, kde se k zaměstnancům chovají korektně.
Asi tak, respektive zatim jsem si vzdy vybrala tu korektní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berusa.m píše:
Já spím se šéfem.
Než někomu praskne cévka, radši doplním, že je to můj manžel. Jinak vážně. Změň práci. Trávíš tam třetinu života. A ten je moc krátký na to abys trpěla něco co nechceš.
Takže vyjebavas s prací ![]()
- Citovat
- Upravit
@berusa.m píše:
Já spím se šéfem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@berusa.m Já spím taky se šéfem.A můj manžel to není…
Se mnou šéf spát nechce, teda popravdě já s ním taky ne
- Citovat
- Upravit
V čem konkrétně s Tebou vyj*bávají? Nedostatek pracovních pomůcek? Špatné hygienické podmínky? Časté přesčasy? Už někoho opravdu vyrazili za nějakou stížnost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@berusa.m Já spím taky se šéfem.A můj manžel to není…
Posunula jsi to na vyšší level. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, původně jsem chtěla založit tema s trošku jiným názvem, počítač mi však opravil b na d. Taky si dělá, co chce!
Pracovní podmínky jsou mizerné, člověk se bojí něco říct, aby ho nevyrazili. Jak to řešite?