Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, prosim o radu ohledne vyplneni dny pece o dite. O vyse uvedene dite jsem pecovala ve dnech…? Nastoupila jsem na ocr 14. Dubna. Predtim jsem mela volno po smenach. V tech dnech od toho 14 jsem byla v praci dva dny. Delam na smenny dlouhy kratky tyden. Cele dny. Jeden tyden 5 smen druhy 2 smeny. Jedna se o 11 hodinove smeny. Jak jsem vsechno procitala, tak si myslim, ze od toho 14 mam zaskrknout vsechny kolonky, krome tech dvou dnu, kdy jsem byla v praci. Ale vedouci si myslim, ze mam zaskrknout jen ty dny, kdy jsem mela jit do prace. Tak prosim o radu kdo mate overene informace. Dekuji
Zaškrtneš kolonky kdy jsi pečovala o dítě. Dny kdy jsi pracovala necháš volné. Na druhé straně jsou záznamy zaměstnavatele a ten si tam doplní co bude třeba.
@lmohy píše:
Zaškrtneš kolonky kdy jsi pečovala o dítě. Dny kdy jsi pracovala necháš volné. Na druhé straně jsou záznamy zaměstnavatele a ten si tam doplní co bude třeba.
Dekuji. Ona prave rikala ze ve dnech, kdy mam mit volno nemam narok na ocr, tak ze se ty kolonky nevyznacuji. ![]()
@malá cukrařinka Vyznač všechny dny péče i ty kdys neměla plánované směny. Ošetřovné je za kalendářní dny, ne za pracovní.
@Lendeš píše:
@malá cukrařinka Vyznač všechny dny péče i ty kdys neměla plánované směny. Ošetřovné je za kalendářní dny, ne za pracovní.
Děkuji, udělám to tak.
Tvá vedoucí si hraje na chytrou evidentně
jasné, že správně si to myslíš ty.