Výkresy ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2816
6.9.13 08:30
@Anonymní píše:
Holky já myslím že hlavní problém není v učitelkách ale v tom jaké jsme dali děckám jména a nebo nám naši rodiče. já jsem Marta a svoje jméno nesnáším, když mi někdo řekne Marto tak mám dojem že mi nadává, když někdo neví a řekne mi Martino tak je mi to snad i příjemnější. nejvíc mám ráda Marťo, zdrobnělinu Martičko jsem nesnášela už jako dítě. nevím jak mi říkaly učitelky nedej bože jak mě podepisovaly ale jsem si jistá že Marta i Martička jsem neměla ráda oboje :mrgreen: můj manžel je Petr a chtěl by syna Petra, ale já si neumím představit že by mu někdo říkal Peťulka, přijde mi to hrozně přiteplené, hlavně manžel občas řekne i svému penisu ze srandy Peťulka a teď bych to měla dát synovi? nehrozíí, já ty učitelky chápu, u některých jmen člověk neví jak říkat protože všechny tvary zní divně :mrgreen:

Malej a velkej Peťulka :mrgreen: :mrgreen:
Ještě Peťula červík z té pohádky o rybáři Holátkovi :)

Každé jméno má nějaké varianty, které nejsou nositeli příjemné… jsem nesnášela Leninoooooooo :twisted:

Marta - ségra je teda Martina, ale říkáme jí Máco  :D

U mých kluků se mi nelíbí oslovení Jardo, je to takové tvrdé. To už je lepší Jaroslave :) a synovi tak taky občas říkám, však se tak jmenuje. Přemýšlela jsem že by druhý byl Jaromír :D Ale máme Járy i Míry tak syn vymyslel jiné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.10.14 11:48
@Michaela23 píše:
Vaše starosti bych chtěla mít :nevim:

náhodou, to může znamenat, že ho učitelka nemá ráda, vychází to z psychoanalýzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin