Výkresy ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
5.9.13 09:13

@Angua Nebo jak byla z praotce Čecha teta Kazi :mrgreen: Tak bych mu říkala já. Na dovči jsem zažila Metoděje…bylo to moc hezké, ale byli to též Slováci, asi je to tam častější než u nás.
@Lenny0 Jjo, to může vyjadřovat oblíbenost, ale myslím, že je to spíš taková ta česká předpojatost a domýšlivost :nevim: Správná učitelka by měla mít přístup stejný…nebo i v naší smlouvě se školkou je psáno, že respektují náboženské vyznání, rasu i národnost bez rozdílů, mateřský jazyk a vedou k tomu i děti. To se mi moc líbilo, že je to jasné a dané a děti k tomu vedou, že když vidí spolužáka jiné pleti nepodporují v dětech předpojatost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.9.13 09:13
@petrouš píše:
děkuji takhle to přesně cítím..a hned tu za mně udělají blbku matku..

No ne, ale ber to tak, kdybys to chtěla řešit - jako nějaký problém. Nebo si na to stěžovat… Co bys řekla? Paní učitelko, prosím vás, nezlobte se, ale proč malého nepodepisujete zdrobněle, jako ostatní děti? Já bych si přišla jak idiot :lol:

Mluvila jsi o tom s manželem? Nebo s nějakým chlapem v rodině? Co ti na to řekl? Protože jsem si naprosto jistá, že všichni chlapi u nás v rodině by mi řekli, že řeším pi*oviny a klepali si na čelo :lol: Proto píšu, že tohleto může napadnout jenom ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.9.13 09:14
@petrouš píše: :pankac:
:think: ty si das taky? ja uz nemam!! :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11689
5.9.13 09:15

Děda mého syna oslovuje Michale, tedy jeho jménem, myslíte, že je na něho zasedlý? :,( :,(

Příspěvek upraven 05.09.13 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
5.9.13 09:15

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.9.13 09:16
@blorchi píše:
Tak pokud te to tak trapi, tak to rekni ucitelce ze si neprejes aby syna podepisovala Matyas(osobne bych se citila jak blbka).Nebo ho nauc se podepisovat.Ja si treba myslim, ze malej to ma u zadni casti tela, ne? :lol:

to bych se právě cítila jako blbka, ale teď z těchto komentářů některých se cítím daleko víc ach jo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
5.9.13 09:17
@petrouš píše:
Jen mého syna ve školce nepodepisují zdrobnělinou na výkresech je to normální???

myslím že řešíš kraviny :mrgreen: :mrgreen: promiň ale malá má za rok výkresy doma, někde je Nelinka, někde Nela, nenapadlo mě takovou blbinu řešit. malá nastupovala do školky v říjnu a na seznamu dětí na dveřích napsána byla ale děcka co přišli po ní a že jich bylo hodně se už ani nikdo neobtěžoval dopisovat, nikoho to nenapadlo řešit a ty řešíš zkratku na výkresu:-)))to je státní školka? vždycky čumím co si maminky myslí že za pár stovek školkovného dostanou za servis:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.9.13 09:17

@petrouš No jo, buď to řekni učitelce, nebo nauč malého se podepisovat.
Mimochodem, kdybych byla učitelka a měla nějaké méně oblíbené dítko ve třídě, přišlo by mi strašně dětinské to vyjadřovat nezdrobnělým jménem na výkresu.
Třeba učitelky ještě o něm nic moc neví, tak napíší „oficiální“ jméno :nevim: v domnění, že tím nic nezkazí. A ejhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
5.9.13 09:18
@Angua píše:
No ne, ale ber to tak, kdybys to chtěla řešit - jako nějaký problém. Nebo si na to stěžovat… Co bys řekla? Paní učitelko, prosím vás, nezlobte se, ale proč malého nepodepisujete zdrobněle, jako ostatní děti? Já bych si přišla jak idiot :lol:Mluvila jsi o tom s manželem? Nebo s nějakým chlapem v rodině? Co ti na to řekl? Protože jsem si naprosto jistá, že všichni chlapi u nás v rodině by mi řekli, že řeším pi*oviny a klepali si na čelo :lol: Proto píšu, že tohleto může napadnout jenom ženskou.

manžel by mi řekl že jsem vadná a to samé zbytek příbuzenstva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
5.9.13 09:18

@petrouš Proooč? se vůbec neber jako blbka? Já myslím, že názory jsou bez narážky, čistě osobní…možná si to příliš vztahuješ stejně jako toho Matyáše a přitom za tím nic není ;) a jen si to myslíš. Ale jestli tě to trápí, tak se fakt zeptej! Nám ve školce pořád říkají, ať se ptáme na všechno a řešíme všechno co cítíme, že je to lepší říct a mít jasno, než doma nebo v šatničce dumat s ostatními rodiči a šířit potutelné myšlenky :mrgreen: Tak to si myslím, že nej řešení. Otevřít pusu a v klidu bez emocí se zeptat, že sis toho všimla a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.9.13 09:19
@blorchi píše:
@Angua :mavam: Das si čabajku? :lol: :mrgreen:

Neříkej, že vám zbylo :mrgreen:

@Mistessa tak Kazi je náhodou docela dobré :D Ten Metod s náma chodil na cvičení, říkají mu Metůdku - to se mi moc líbilo, k němu to ještě tak pasuje, je to docela takový pěkný chlapeček.

Holčičky u nás mají asi taková normální jména, jen dvě jsem si všimla, že mají příjmení bez -ová - ale takové to polské, končící na -i (jak Sapkowski třeba). Tam by se asi ani nic jiného nehodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.9.13 09:19
@petrouš píše:
to bych se právě cítila jako blbka, ale teď z těchto komentářů některých se cítím daleko víc ach jo… ;)

Nee na komenty se vis co muzes ;) Mas prvni ditko ve skolce, ze? Ja taky resila spoustu zbytecnych veci. Aspon jde videt, ze ti neni jedno c je se synem ve skolce :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
24798
5.9.13 09:20

A Jindřichovi často říkám Jindřichu. Tak to ho asi nemám ráda, chudáka. Nebo taky Jinďo pinďo. By mě zajímalo, co se mu víc líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.9.13 09:20

@Angua Jednu jsem si zašila :jazyk: :mrgreen: Ale odolavam :lol:

• Citovat
  • Upravit
22032
5.9.13 09:21

Opravdu je mi těch učitelek dost líto - místo aby maminky řešily opravdu důležité věci, vymýšlí takovéhle ptákoviny.

U nás ve školce jedna maminka zase měla problém s tím, že paní učitelka říká klukovi Danečku… to nejde, musí se mu říkat Danielku, jmenuje se přece Daniel, tak proč prý to paní učitelka tak špatně zkracuje??? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin