Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonymitu. Dostala jsem surový propolis od včelaře. Už 4.den ráno promnu kousek v prstech a přelepím tím celou bradavici. Ta začala bělat. Prosím vás, nevím zda to dělám správně. Je tu někdo kdo má s tím zkušenosti a úspěšně ji vyléčil pomocí surového propolisu? Jak dlouho to může trvat?
Mám bradavici u nehtu a tak se jí snažím zbavit přirodně, neboť leptání v tomto místě bolí. Vodičky a masti od kožní nepomáhají.Díky
Anooo, ja 😀
Ale uz je to hodne let zpatky, nevim, jak dlouho to trvalo.
Kazdopadne sem se tak zbavila asi ctyr bradavicek na ruce a uz se nikdy neobjevily.
Po jinych “pripravcich” se prave vzdycky vratily nebo rozlezly. Puvodne jsem mela totiz jen jednu.
Ahoj,
Mam výbornou zkušenost s dračí krví,
Dcera měla ošklivou bradavici.
Začala jsem ji to kapat dracakem a na noc vždy prelepit a na náplast dracak.
Začala černat odumirat a pak si ji dcerka ve chvilce nudy zmackla ona se uvolnila a dcerka ji vysprtla.
A znova už se jí neobjevila je to půl roku.
Syn mel dlouhodobe bradavice na nohou, nejaky cas na ruce, pak nekolik mesicu molusky… Na bradavice nedam dopustit na cesnek nalozeny v octu, par dnu na noc prilepit a bradavice byla pryc, nekdy uz se nevratila a nekdy bylo nutne zopakovat, ale max 1krat. Dceri pod nehtem jsme ale znicili Kolodiem (to byla snad jedina bradavice, na kterou melo nejaky efekt
). Propolis jsme zkouseli neuspesne na molusky a na ty pomohlo 3 mesice brat hlivu + horske slunicko. Hliva se pry obecne doporucuje uzivat v pripade bradavice. Kazdopadne preji hodne uspechu v boji.
@Anonymní píše:L já plátkem česneku, přiložila jsem 4× vypadla i s kořínky
Ahoj, omlouvám se za anonymitu. Dostala jsem surový propolis od včelaře. Už 4.den ráno promnu kousek v prstech a přelepím tím celou bradavici. Ta začala bělat. Prosím vás, nevím zda to dělám správně. Je tu někdo kdo má s tím zkušenosti a úspěšně ji vyléčil pomocí surového propolisu? Jak dlouho to může trvat?
Mám bradavici u nehtu a tak se jí snažím zbavit přirodně, neboť leptání v tomto místě bolí. Vodičky a masti od kožní nepomáhají.Díky
@Hobitka a jak nakladate? Normálně plátky česneku do octa, nechat třeba 24h louhovat a pak na noc plátek přilepit náplasti?
@Ughg píše:
@Hobitka a jak nakladate? Normálně plátky česneku do octa, nechat třeba 24h louhovat a pak na noc plátek přilepit náplasti?
Presne, v nalezenem navodu bylo louhovat tyden, ale normalne jsem prikladala asi po 2 dnech, tenky platek, skladovala jsem to v zavrene sklenicce v lednici. Nevoni, ale uplny zazrak, dcera mela bradavici na koleni, likvidovali jsme ji neuspesne snad dva roky (porad se vracela) a po cesneku uz je od lonskeho unora bez bradavice, tak myslim, ze uz se to nevrati, kluk ty same problemy mel zase s temi bradavicemi typickymi pro chodidla, porad se vracely… a pak mel jeste uplne jiny typ bradavice na dlani a vsechno zmizelo. ![]()
@Hobitka super, moc děkuji. Vyzkouším to. Už rok valcim s bradavici na ruce. Vždycky lítám na vypalování, pak je chvíli klid a po pár týdnech vyrazí znova. Tohle by mohlo pomoct ![]()
@Ughg Drzim palce, ja nasypala takovych penez do nejakych preparatu, drahych per na bradavice s buhvicim, kolodium, s 1 bradavici kozni… A pak to vylecim na pockani za 5.50 Kc
.
Genitální bradavice 37tt
Ahoj obnovuji diskuzu. Jsem nestastna udelali se mi ve 37tydnu dole asi 2 bradavice. Ani si tam poradne nevidim. Strasne se stydim. Z niceho nic se mi tak vyskytli. Prosim mate nejake nové zkušenosti jak se toho zbavit? V porodnici mi rekli ze to mimco neohrozuje, ale ja bych se toho chtela zbavit co nejdriv. Nechci aby se mi to rozlezlo dal
Lekar v porodnici rikal neco ve stylu ze je mozne ze po porodu sami zmizi. Zmizli vam nektere sami od sebe? Moc tomu neverim…Mate nejake rady a tipy jak to zastavit, kam si v Praze zajit, co pomaha nejvice? Dekuji moc
Oni se často budí hormony. Mě se v těhotenství zvětšily takové ty névy. Měla jsem jednu na krku a jednu ve vlasech nad uchem. Po porodu po uklidnění hormonů se zmenšily do neviditelna.
Díky 
Mám bradavici u nehtu a tak se jí snažím zbavit přirodně, neboť leptání v tomto místě bolí. Vodičky a masti od kožní nepomáhají.