Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, 300 Kč mi přijde jako adekvátní cena výletu. Navíc nevím jak jinde, ale u nás jsme si většinou nechávali cca 50 Kč rezervu kdyby něco.
Sami můžete jet všude, to by se školní výlety vůbec nemusely pořádat. ![]()
jo pustila, proč bych jí neměla pustit? Kvůli těm třem stovkám?
To vím,ale ona tam právě už jednou byla a na tý samý trase,akorát nebyla ve Zlatý uličce,jelikož se předělávala
A proč ji nepustit? Myslím, že na školní výlety snad jezdí všechny děti ne? Kdyby mě mamka nepustila na výlet tak by mě asi klepla pepka. Těšila jsem se vždycky měsíc dopředu.
Jen bys dceru připravila o zážitky.
@iiiv píše:
jo pustila, proč bych jí neměla pustit? Kvůli těm třem stovkám?
Ok holky já jí pustím
![]()
Nepíšeš proč bys jí neměla pustit.. jestli bydlíte na druhém konci republiky a dcera je moc malá, nebo naopak bydlíte v Praze a 300 za odpoledne na hradě Ti přijde moc.. nebo v čem je vlastně problém?
nevím, jak bydlíte daleko, ale kdybyste jeli sami, asi vás to o moc levněji nevyjde, při dnešních cenách benzinu. A se spolužáky bývají výlety zábavnější, než s rodiči ![]()
Víš jak by jí bylo líto, kdyby nejela, chudera?
Nejde o to poznávání, na to děcka hážou většinou bobek
ale jede se někam s kolektivem, to je důležité! ![]()
Školní výlety jsou i o utužování kolektivu, takže bych určitě pustila. A Zlatá ulička je to nejlepší na Hradě.
@Maddlen píše:
Víš jak by jí bylo líto, kdyby nejela, chudera?Nejde o to poznávání, na to děcka hážou většinou bobek
ale jede se někam s kolektivem, to je důležité!
Presne tak. A hlavne se nemusi ucit
Ja uz se tesim az budu poustet svoje deti na vylety
jak prijedou plny zazitku at uz z vyletu ci ze zabavy s kolektivem. Sama jsem se tesila na kazdy vylet i kdyz jsme meli jit do prazsky Hvezdy. Podotykam ze jsem od ni bydlela 15minut ![]()
@Anonymní píše:
To vím,ale ona tam právě už jednou byla a na tý samý trase,akorát nebyla ve Zlatý uličce,jelikož se předělávala
Jasně,ale třeba mně byl většinou nějakej hrad někde..,těšila jsem se na zábavu se spolužákama.
Takže jí pusť
.
@Anonymní píše:
aHOJKY ŠLA JSEM SE SEM ZEPTAT,pustily by jste dceru na výlet do Prahy na Pražský hrad.VÝLET STOJÍ 300kČ.Já nevím na jednu stranu tam můžeme jet sami,co myslíte,má jet či ne.Anonymně,stydím se za to,že nevím,zda dceru pustit
Nějak to nechápu - jaký máš důvod k pochybnostem?
Nelíbí se Ti cíl výletu? Zdá se Ti to moc peněz? Bojíš se o dceru? Nebo proč? ![]()
Taky nechápu co zakladatelko řešíš, copak ty si nejezdila ráda na výlety? A co se vůbec ptáš nás, se zeptej dcery jestli chce jet ne? myslím, že dostaneš jednoznačnou odpověď
aHOJKY ŠLA JSEM SE SEM ZEPTAT,pustily by jste dceru na výlet do Prahy na Pražský hrad.VÝLET STOJÍ 300kČ.Já nevím na jednu stranu tam můžeme jet sami,co myslíte,má jet či ne.Anonymně,stydím se za to,že nevím,zda dceru pustit