Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, jakou hudbu poslouchají vaši školáci. Nevím, co mám synovi poradit, co frčí. Je mu 10 let. Díky za vaše tipy Lucka ![]()
Žádnou a jsem tomu ráda..To se asi nedá radit a něco doporučovat co frčí..Hudba se musí líbit, chytnou za srdce..vím, že se mojí dceři líbí Abba, ale asi by to nikde nepřiznala , aby nebyla za mentála. ![]()
Zatímco její vrstevníci posloucaly Ewu Farnou a i zahraniční hvězdy a superstáry, tak ona si doma notovala Svěráka..
Já jsem také nikdy neposlouchala současnou hudbu..začínala jsem s Beatles a Queenama a skončila jsem u Arethy Franklin ..současná hudba mi nic neříká..Ticho léčí ![]()
Nech to na něm.
@Lizbeth píše: Žádnou a jsem tomu ráda..To se asi nedá radit a něco doporučovat co frčí..Hudba se musí líbit, chytnou za srdce..vím, že se mojí dceři líbí Abba, ale asi by to nikde nepřiznala , aby nebyla za mentála.
Zatímco její vrstevníci posloucaly Ewu Farnou a i zahraniční hvězdy a superstáry, tak ona si doma notovala Svěráka..Já jsem také nikdy neposlouchala současnou hudbu..začínala jsem s Beatles a Queenama a skončila jsem u Arethy Franklin ..současná hudba mi nic neříká..Ticho léčí
Nech to na něm.
Máš pravdu asi to moc řešim
![]()
Taky bych to nechala na něm.
Malé je tři a půl a žere Michala Davida ![]()
Taky bych to nechala na nem. Tuhle si v bazenu pozpevoval Michala Davida asi 10ti lety kluk.
Kazdy je jiny.
Týýjo to by mě teda nenapadlo, radit někomu (byť vlastnímu dítěti) co má poslouchat ![]()
Mamčo, neřeš to ![]()
Moje děti si to vyřešily samy. Rádio posloucháme převážně jen v autě, a potom, když přijedeme domů, tak na mě vychrlí.. „a maminko, co to bylo za písničku, ta se mi líbí“
(maminka samo neví, pač jich za tu cestu hrálo asi padesát, takže děti sednou k youtube a hledají a hledají). Osmiletý syn si brouzdá, hledá, a ty co se mu líbí si uloží v PC. Čtyřletá dcera začne u šmoulů, různých pohádkových písniček a v posledním roce končí u německých nebo anglických pohádek, pozoruje obrázky a cizí jazyk asi moc nevnímá
![]()
Na SEZNAMu je super MIXER.cz hudební televize
anebo pusť Óčko a je hned „IN“ ![]()
Dcera (skoro 12) momentálně poslouchá LMFAO, předtím to byla Lady Gaga ![]()
Moje mamka taky asi v mých 10 začala být nervózní, že jako nic neposlouchám - tak mě posadila před Medúzu a měla jsem jí po skončení říct, co mě jako tak nejvíc zaujalo
Tak to můžeš zkusit.
Já jsem tehdy z těch hrůz vybrala Michaela Jacksona - až o dost později jsem zjistila, že to bylo zřejmě tím, že tam nebyl žádný klasický hard rock
Taky jsem spíš na ty starší kusy…
Já byla asi jediná ve třídě, kdo nesledoval Eso:-) Za pár let jsem objížděla fesťáky. Neboj, on k tomu dospěje a když ne, tak se snad nic neděje.
Tý moji se líbí Tovarna na čokolodádu-myslím film,jinak
,jinak se jí líbil Michal Šeps,já jsem se mohla zbláznit smíchy a ona tajy
,a od tý doby to chtěla poslouchat,a pak když už čs superstar nedávali,tak je najednou klid.Opravdu ticho léčí,protože ona už je hlučná až až.Je jí 2.5 roku
Tak zrovna šlágry z Továrny na čokoládu jsou tak nádherné ,že už si je s dcerou zpíváme několik let ![]()
@hofka píše:
Já byla asi jediná ve třídě, kdo nesledoval Eso:-) Za pár let jsem objížděla fesťáky. Neboj, on k tomu dospěje a když ne, tak se snad nic neděje.
Měla jsem to přesně tak
já se to i styděla ve třídě přiznat, že eso nesleduju a že vůbec nevím vo co gou, když to pak rozebírali
Na střední už to jelo - Třinec, Vizovice, Trutnov
jéé to byly časy…
U nás vyhrává celý den Očko..ale nejvíc se jí líbí One Direction.. ![]()