Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravíčko holčiny chtěla jsem se zeptat někde jsem četla že mimo. dělož. těhotenství se dá vyloučit už dřív tady jsem zkopírovala toto od slečny co prodělala dvaBolest jsem pociťovala až v době kdy končilo ms teda spíše špinění a byla to docela velká bolest, ale test jsem měla negativní. Pozitivní byl až v době zákroku a to už šlo vidět na ultrazvuku. Takže jestli se objeví pozitivní test v normě, tak se jedná o klasické těhu, jestli až o hodně později je zle. Při mimoděložním se hcg dostává pomaleji do krve či moči i pomaleji roste.
co myslíte?
Proč anonym? ![]()
Ty máš mimoděložní, nebo proč se ptáš?
I normální těhotenství lze nalézt později, záleží na opolodnění…
Myslím si, že to je nesmysl. Vyloučit mimoděložní těhotenství jde ultrazvukem, když je plod v děloze a jinde nic není. Těhotenským testem - ať už sílí nebo slábne jakkoliv - prostě ne.
Ja jsem mela pozitivni test v dobe ocekavane MS a bylo to mimodelozni…
@slunickoo11 píše:
Ja jsem mela pozitivni test v dobe ocekavane MS a bylo to mimodelozni…
a měla si někáké příznaky? bolst nebo krvácení ![]()
@slunickoo11 do 8tt ti nezjidtil na UTZ že to je mimo dělohu?? prý to zjistí hned jak to uvidí na utz
Kdyz jsem to zjistila, meli jsme jet na dovolenou a tak jsem se s dr. domluvila, ze az se vratim, tak mi UTZ udela. Na UTZ je hlavne tehotenstvi poznat az od 1000 jednotek…A ty mas nejaky problem?
Zdravíčko holčiny chtěla jsem se zeptat někde jsem četla že mimo. dělož. těhotenství se dá vyloučit už dřív tady jsem zkopírovala toto od slečny co prodělala dva
Bolest jsem pociťovala až v době kdy končilo ms teda spíše špinění a byla to docela velká bolest, ale test jsem měla negativní. Pozitivní byl až v době zákroku a to už šlo vidět na ultrazvuku. Takže jestli se objeví pozitivní test v normě, tak se jedná o klasické těhu, jestli až o hodně později je zle. Při mimoděložním se hcg dostává pomaleji do krve či moči i pomaleji roste.
co myslíte?