Dovolená autobusem 12. týden těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
2.6.15 12:44

dovolená autobusem 12tt

Ahoj holky, čtu tady všechny ty příspěvky a chtěla bych se taky na něco zeptat. Má někdo zkušenost s tím, že by jel do Chorvatska autobusem v 12tt? Čeká nás tahle dovolená na čtrnáct dní, ale moje doktorka k tomu není přikloněná, kvůli té cestě autobusem. Ale jsem prý zdravá, normálně těhotná holka. Tak se rozhoduju co a jak, ona nedoporučuje, ale já se na tu dovolenou a odpočinek hrozně těšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1053
2.6.15 12:48

Pokud sebou budes mit hodne piti do busu a nebudes nikde hopsat jak silena, tak bych se toho nebala :)

Příspěvek upraven 02.06.15 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
2.6.15 12:48

@Nikky.V Já bych nejela, ale záleží čistě na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
2.6.15 12:49

Já to teď řeším autem a v šestým měsíci, kdybych byla ve 12 týdnu a bylo by mi dobře, tak bych vůbec neváhala. Kolik hodin pojedete a pokolika hodinách budou přestávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.6.15 12:52

Přestávky by měli být podle informace po čtyřech hodinách, ale příslib od cestovní kanceláře, že toaleta v autobuse se bude opravdu moct používat. Blbý dotaz, ale vím jak to chodí, že to řidiči nechtějí uklízet tak tam nepouštějí. To jsem si na cestu sebou i ten email vytiskla od cestovky. Ale jak dlouho bude cesta to nevím, do Chorvatska bývá tak 12h, ale s přestávkami to bude asi delší doba, třeba o hodinu dvě dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2270
2.6.15 12:53

Já bych se nejvíc bála nevolností. Letěla jsem v 18. tt do Itálie a tam jsme měli transfer z letiště autobusem cca 1,5 h a byla to hrůza. Málem jsem jim tam všechno pozvracela, a to na to normálně netrpím a těhotenské nevolnosti jsem už také měla dávno za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
2.6.15 12:55

Tak já bych ve 12. tuplem nemohla :mrgreen: to jsem ještě blila jako blázen. Ale jestli je ti dobře a zkoušela si ted někdy třeba hodinku jet busem?? Já bych to vyzkoušela, jestli ti bude dobře atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
2.6.15 12:55

Záleží jak se cítíš. Já byla ve 12tt na dva týdny autem v Bretani, týden v pronajaté chatě, týden pod stanem. V autě jsme trávili docela dost času a bylo to pro mě i psychicky náročnější, protože jsme jeli na vlastní pěst a já řešila program. Klidně bych to dala znova, užila jsem si to, ani doktorka mi na to tenkrát nic neříkala.
Jen to chce dost pít a vzít si na cestu pohodlné oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
2.6.15 12:56

@Nikky.V nejela bych. Už jen představa časté potřeby na toaletu v těhotenství by mě stresovala. A doktorka má důvod proč ti to nedoporučuje, ale záleží na tobě. Jsem v 17tt a rozhodně dovolenou v zahraničí tento rok neplánuju. Pojedeme příští rok už s mimčem autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
2.6.15 12:59

Já byla v Chorvatsku 2× a jednou ve 12tt a pak v 6měsíci, byla jsem zdravá a s dr.jsem to ani neprobírala. Ty sama musíš vědět jak se cítíš a pokud jsi zdravá tak bych jela. Hlavně dost pití a pauzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
2.6.15 13:06

Tak v tom autobuse ty záchody moc používat nechtějí, nás upozorňovali, že POUZE na malou :) Doba cesty - záleží, kam jedete a odkud :)
Já zatím zažila dvě - do Podgory 21 hodin a paradoxně na Gradac, který je ještě níž hodin 16. Nikdy člověk neví, řidiči se něco dozví, co je za komplikace, změní trasu a ejhle, několik hodin navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.6.15 13:08

My jedeme z Prahy do Podgory u Makarské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.6.15 13:08

@Nikky.V já bych nejela, bo bych nepřežila tu cestu busem - bylo mi v tomto období hrozně zle. Pokud se cítíš dobře, tak jeď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
2.6.15 13:13

Hele ono se stejně ve finále budeš muset rozhodnout podle vlastního pocitu. Já to zřejmě udělám tak, že budeme mít vymyšlený dovolený dvě, jednu v čechách jednu v Italii, pár dní před odjezdem jdu k lékaři, když bude vše ok, a v den odjezdu se budu cítit dobře, tak nevidím důvod proč nepopojet trochu dál a nevykoupat se v moři. :) Ale ten autobus bych teda nedala to vím jistě. Všude uslyšíš plno názorů, někdo ti to bude rozmlouvat, někdo ne. Mě to rozmlouvala hodně celá rodina, až sem nakonec vymysella jiný plán a řekla, že k moři nepojedem. Teď mě to, ale mrzelo, cítím se dobře a nevidím důvod proč být tam kde se mi zas až tak nelíbí, když můžeme být nikde kde to bude mnohem lepší. Takže já pokud se budu cítit na cestu ten konkrétní den, tak jedu. Nevim kdy bych si válení se pod slunečníkem užila víc než právě v těhotenství. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
2.6.15 13:15

Už to máte zaplacený? Nemůžete třeba někam letět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí