Výměna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
3.12.14 13:12

Výměna

Ahojky maminy… chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s výměnami na bazaru. Nedávno mi kámoška doporučila výměnný portál Daavs barter. Jsou tam prý i věci okolo dětí. Ale docela si nedokážu představit jak taková výměna funguje. Znáte ten portál nebo už jste někdy měnily něco na jiných bazarech? Máte s tím dobré zkušenosti? Myslíte, že tomu můžu věřit? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2325
3.12.14 13:15

@Makyna88 tenhle portál neznám, ale mám poměrně dobré zkušenosti z výměnou oblečení na VotočVohoz, dneska se to teda jmenuje jinak tuším že Vinted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
3.12.14 13:17

Men jen s proverenymi. Jinak se ti muze stat, ze neprijde to co ma v jakym stavu ma ci vubec neco dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.12.14 13:25

Díky za rady. :) asi to zkusím s těmi prověřenými a kouknu i na ten druhý… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
3.12.14 13:28

@Makyna88 Na mimibazaru se taky dost meni.Mam tam s tim v podstate dobry zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.12.14 13:57

Kamarádka mi právě taky říkala, že s tím má dobrou zkušenost. Já jsem právě nikdy nic ještě neměnila, tak jsem chtěla slyšet názor z více stran. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.12.14 11:57

Tak jsem zkusila výměnu na Daavsu. Je tam celkem dobrý systém u každého uživatele je uvedeno jestli je ověřený nebo ne. Domluva proběhla velmi hladce. Tak teď jen doufám, že mi vše přijde v pořádku a ve stavu jaký byl uvedený. Ale snad jo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.12.14 12:45

Vše přišlo v pořádku. Jsem naprosto spokojená. Doporučuji Všem!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.7.17 21:34

Ahojky jak se tady mění obrázky do krase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie