Wild Tiger peněženky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
280
1.12.14 12:46

Wild tiger peněženky

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli některá nemáte peněženku značky Wild tiger? Koukám na ně, že bych nějakou vybrala manželovi pod stromeček. Vzhledové se mi celkem líbí, jen mi přijde divné, že jsou celkem levné na to, že všude píšou, že jsou s kravské kůže. Tak pokud některá máte, jak se Vám zdají kvalitní? Nerada bych pak litovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17609
1.12.14 13:03

Už jí mám doma. Upřímně jsem též nevěřila, že je to kůže a ani stále nevěřím. Pokud to kůže je, tak ta moje je z kůže broušené. Zjistit pravost by se dala asi jen ve zkušebně, protože všechny okraje jsou důsledně přilepené nebo podlepené textilem. Vůně typicky kožená není, ale taky ne typická syntetika :nevim: Ale stejně tak ani nemůžu říct, že to kůže není :nevim:
Já jsem vzala formát, který manželovi vyhovuje, u vietnamců jí kupuji cca za stovku a vydrží průměrně rok. Tahle je tedy vevnitř lépe opracovaná, pokud vydrží dva, budu naprosto spokojená (hlavně nemám čas běhat po vietnamcích a shánět tu správnou 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
1.12.14 13:13

@kadlina
Jj, na nějaký stránce to píšou, že je kůže broušená. Co si budeme povídat - vietnamci už jsou taky už drazí jak kanci a kvalita žádná - toho jsem se právě bála - jestli to internetový obchodníci nenakupují někde na tržnicích a pak nepřeprodávají na internetu jako velkou levnou hitovku. Budu spokojená, když nikde nebudou vyčuhovat nějaký nitě, vykukovat papír apod.
Dík za odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
1.12.14 13:53

Tak to nevyčuhuje. Pohledově zpracování hodnotím dobře, jak je to opravdu, ověří až provoz ;) Podle lístečku vevnitř hádám na výrobu v Polsku.
Nemáš zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
1.12.14 15:14

@mikacka ahoj,můj manžel ji má už druhým rokem a zatím je jako nová. V práci vytahuje peněženku několikrát za den (rozváží zboží a většinou ho i kasíruje) a každá mu vydržela vždy sotva rok, ale tahle zatím drží krásně. Letos jsme jednu objednali i tchánovi k Vánocům, tak snad bude taky spokojený. Takže já bych se koupě nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
1.12.14 19:29

Holky dík, peněženka objednána, tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
1.12.14 19:33

@mikacka myslím,že bude manžel spokojený. Ten můj je na 100%. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.12.14 11:03

Ženy, tak dnes (jsem udivená jaká rychlost blesku to byla) dorazila peněženka. Skutečně je na tu cenu celkem hezky zpracovaná, tak doufám, že sklidí úspěch. Jen přihrádka na drobný je menší. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
3.12.14 11:14

@mikacka můj manžel si hází drobáky denně do kasičky, takže jemu stačí :mrgreen: A můžu se zeptat, kolik si za ní dala? Já ji brala loni přes Slevomat, tuším za 299,–,tak jestli to byla opravdu výhodná cena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.12.14 12:12

@SuzaG ten můj hraje šipky, takže drobáky jaksi potřebuje :think:. Stála 249,– + poštovný, takže celkem 314,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
7.2.17 15:32

@kakuka mému manželovi vydržela peněženka Wild tiger 4 roky, pak dostal novou. Takže tyhle řeči o 2 měsících jsou trochu mimo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
7.2.17 16:22

Musim souhlasit s @SuzaG . Je to dva roky co jsem diskuzi zakladala a penezenku koupila a dneska vypada jako nova. Za tu cenu naprosta spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
7.2.17 16:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat