Výměna baterie u iphonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.2.23 20:12

výměna baterie u iphonu

Dobrý den,
asi před měsícem, jsem si nechala vyměnit baterku u mojeho 11 pro a od té doby mi tak blbne, furt se vypíná sám od sebe a strašně se seká 🤷🏻‍♀️ Nemá někdo zkušenost s výměnou baterku v autorizovaném servisu? A nakolik vás to vyšlo? 🫤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
12.2.23 20:59

Pokud blbne po výměně baterie, tak je to na reklamaci. Na baterii je tuším záruka šest měsíců, stejně tak, jako na práci. Cena je různorodá, stejně jako ty autorizované servisy. Cca od dvou do tří tisíc v autorizovaném servise.

@Tynulinaaajj píše:
Dobrý den,
asi před měsícem, jsem si nechala vyměnit baterku u mojeho 11 pro a od té doby mi tak blbne, furt se vypíná sám od sebe a strašně se seká 🤷🏻‍♀️ Nemá někdo zkušenost s výměnou baterku v autorizovaném servisu? A nakolik vás to vyšlo? 🫤
  • Citovat
  • Upravit
35672
12.2.23 21:11
@Tynulinaaajj píše:
Dobrý den,

Hele, já koupil pro dítě absolutně nový iPhone XR, u kterého autorizovaný servis, myslím, že to byl iWant, tak zvoral pozáruční výměnu baterie, že nakonec dal zákazníkovi nový servisní iPhone XR s ještě nalepenými prodejními foliemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák