Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venett Díky. To je ale fakt hezký. Až na to, že teda nefandím tomu rozdělení ženská služka a chlap král, tak ta rodina je mi opravdu sympatická.
Ta vymena je docela ok, tak zalezi u toho bytu jak dlouho tam jsou, jestli jim to majitel v prubehu let zdviha atd. Muzou klidne platit stejny najem co ted stoji treba polovicni byt. ![]()
@masima píše:
@Venett Díky. To je ale fakt hezký. Až na to, že teda nefandím tomu rozdělení ženská služka a chlap král, tak ta rodina je mi opravdu sympatická.
No jo, to je něco teda ![]()
Ale zas u nich je to „co na srdci, to na jazyku“ ![]()
Kdežto ti druzí jsou spíš „navoněná bída“ ![]()
@Venett píše:
Ale ona je s tím roztomilá, asi jako Chantal
Jenže jestli myslíš Chantal od Polívky, tak ta má rodný jazyk francouzštinu, to se dá pochopit
a pak to roztomilý je
ale todle ![]()
@masima píše:
Kouká někdo? Pracuji na počítači, tak to mám puštěný. Ty paní jsou si strašně podobné.
Jsou.
Pán Rom na mě působí, že je gay.
@Venett píše:
Ale ona je s tím roztomilá, asi jako Chantal
Roztomilá? Spíš jednoduchá. Jinak mě dostal ten její chlap (jestli se o něm teda dá napsat, že je to chlap), že na toho osvojenýho kluka berou 500 korun jako normální lidi.
Tak já asi nejsem normální, ale já na děti žádný přídavky neberu. ![]()
@topazio píše:
Jsou.
Ten je fakt strašnej.
@ivito píše:
@masima no to by mě taky zajímalo. Na začátku říkala, že pracuje jako servírkaAle ten byt…220m čtverečních…to si vůbec nedokážu představit, kolik měsíčně platí za nájem
Co dělá ten přítel jsem neslyšela…
Ještěrkář, jeho práce.
@topazio píše:
Jsou.
Ted se o tom doma bavíme, že kdo si koupí takové třpytivé tričko, např. ![]()
@Venett píše:
Ted se o tom doma bavíme, že kdo si koupí takové třpytivé tričko, např.
Jeho mluva i gesta jsou typické pro gaye.
Mě přijde strašný to maminka musí to a maminka musí ono, jak tam kolem nich lítá a páníček si sám pomalu ani pr.del neutře
„Jsem ráda, že existuje něco jako výměna manželek“. Ona je fakt roztomilá. ![]()