Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kde uz se objevila ta blondyna?
Premyslim, kde uz jsem ji videla ![]()
@Konys píše:
Kde uz se objevila ta blondyna?Premyslim, kde uz jsem ji videla
Taky mám ten pocit ![]()
@Konys píše:
Kde uz se objevila ta blondyna?Premyslim, kde uz jsem ji videla
Přijde mi podobná na Tamaru Klusovou…
@TopSecret taky mám dojem, že už někde byla ale jestli to není protože je podobná Daenerys Targaryen ![]()
@Letee píše:
Nebyla Hotel Paradaise?
To ne. Vždyť ten hotel šel snad před sto lety. A ona je dost mladá.
Jinak chudáci psi. Vůbec je nevenčí. A pak se doma počůrají a vykadí.
@Kelsey píše:
Mi je líto těch psů. Proč je mají, když je trápí?
Napsala jsem to po tobě. Vůbec je nevenčí.
Šest dětí je opravdu moc. Ona je mladá, takže asi rodění nekončí. Ale to si myslím, že už je nezodpovědné. On může v té bani zahučet nebo mít úraz trvalý, že nikdy víc rodinu živit nebude. Ona pracovat neumí, když nikdy nepracovala. Co budou s tolika dětma dělat, až přijde nouze? Moc to nechápu.
@Kelsey píše: Šest dětí je opravdu moc. Ona je mladá, takže asi rodění nekončí. Ale to si myslím, že už je nezodpovědné. On může v té bani zahučet nebo mít úraz trvalý, že nikdy víc rodinu živit nebude. Ona pracovat neumí, když nikdy nepracovala. Co budou s tolika dětma dělat, až přijde nouze? Moc to nechápu.
To máš pravdu. A hlavně v dnešní době je kit tolik dětí nezodpovědnost. Děti opravdu budou přibývát, jelikož jsou proti potratům.
Blond slecna hustacka, obdivuju jeji vyrovnanost a jak ma ve svych letech vse v pazi. Jsem o dost starsi a pripadala bych si vedle ni, jak jeliman:).
Rodina z Orlove, no, deti tuna, vsechny nadvaha, otec alkac a psi chudaci. Jako zli asi nejsou, ale nekibi se mi takovy zivotni styl.
@Zlatývoči píše:
Přijde mi podobná na Tamaru Klusovou…
Pravda…
Ale i tak, nekde v tv uz byla… Nemohla byt v nejaky ty reality show Farma, nebo tak neco? ![]()
Edit.: Tak ne… koukam, a tam nebyla.. ale proste jsem ten xicht uz nekde videla..
V nové ukázce ta z Orlové říkala, že se rozvádí. Tři nejstarší děti chtěly zůstat s otcem. Ona má už nového přítele.