Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivito píše:
https://www.patriotmagazin.cz/…zivot-naruby?…. sznhp. box&dop_req_id=yQf2PM1kT28-202201121232&dop_id=14839073Tak samozřejmě tam byly i dluhyTo se dalo čekat.
IQ tykve, jsou v insolvenci a za peníze z natáčení si koupí auto a dovolenou ![]()
@Kelsey píše:
Přeslechla jsem prvotní info. Kde pracuje ta Jana?
Taky jsem nepostrehla, zrovna na me mluvil manzel. Ale tenhle lenochod musi byt vsude zadarmo drahej
Ja bych ji fakt trefila mezi tykadla ![]()
@terien píše:
IQ tykve, jsou v insolvenci a za peníze z natáčení si koupí auto a dovolenou
Takových lidí je v ČR hodně. ![]()
A pak si kolikrát stěžují v TV nebo na FB, že jsou chudáci.
@Kelsey píše:
Přeslechla jsem prvotní info. Kde pracuje ta Jana?
V obchodě. Doufám, že jsem slyšela dobře.
@topazio píše:
Takových lidí je v ČR hodně.
A pak si kolikrát stěžují v TV nebo na FB, že jsou chudáci.
S cigarem u huby ![]()
@terien píše:
S cigarem u huby
A ta z Chodova má ještě IQ. Nezvládne učivo prvního stupně.
My tyhlety teplé večeře míváme spíš k obědu, řekla ta starší dcera
Chudák holka ![]()
Ti z Chodova vypadají, minimálně jako bývalí feťáci. A přijde mi, ze on ji tyra, pac má takové obranné držení těla, teka ocima a čeká na povely.
@K82 píše:
Ti z Chodova vypadají, minimálně jako bývalí feťáci. A přijde mi, ze on ji tyra, pac má takové obranné držení těla, teka ocima a čeká na povely.
Hrozné ![]()
Blanka je sice lepší hospodyňka, ale nevkusnější ženskou aby člověk tedy pohledal ![]()
@terien píše:
Blanka je sice lepší hospodyňka, ale nevkusnější ženskou aby člověk tedy pohledal
Vypadá jak chlap.
Mi je té Jany a jejich dcer líto. Ona je jednoduchá. Ale za to nemůže. Takový základ má v sobě. Něco se naučila ve své rodině. Jaká je, tak narazila na takového agresivního chlapa.
@topazio píše:
Vypadá jak chlap.
Ten účes, piercingy, tetování na krku, obojek jak z Bravíčka,… Ty její kombinace zvířecích vzorů,… celá strašidelná