Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39721
12.1.22 22:13

Já odpadla ještě u zpráv jak pytel, tak jsem chytla jen ten konec, jak se ve 4 sešli, ale pustila jsem si něco málo tady a ano - je to tak, nejsou spolu.

@topazio píše:
Na Novaplus říkala, že se rozešli před rokem.

Prý jsou přátelé a že je spkojená.

https://novaplus.nova.cz/…ana-z-vymeny

Jinak ta druhá vypadá fakt jak chlap nebo lesba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.1.22 22:13
@Kelsey píše:
Druhý pár jsou :cert:. Oni sledují, poslouchají, jak se s ní u 8 očí baví a ani slovo. Uklidni se. Přeháníš. Ještě se on i ta škaredá babochlapka smějí.

To mě taky zarazilo, přece jenom Jana není zlá ženská. Je jednodušší, to jo, ale to asi nebylo pro něj žádné tajemství. Takové jednání si nezasloužila ani z jedné strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39721
12.1.22 22:15

A co ten pesan tam v té ukázce? To byl pořád zavřenej na balkoně a pak dostal tu studenou kaši - jestli jsem to dobře pochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
12.1.22 22:15

Nesnáším blbce, co si honí ego na druhých, protože sami dobře vědí, že jejich život stojí za prd (ukázkový příklad krátkovlasé paní). Jediný normální (pokud se dá z těch pár minut sestříhaného záznamu poznat) je manžel krátkovlasé. Ostatní zúčastnění jsou normálně na léčbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
12.1.22 22:20

Otresne, jak se do ni pustili. Jedna věc je, ze je neschopná, ale druhá, ze místo honění si ega existuje i možnost velkorysosti a podane pomocné ruky. Nechápu, ze se ji nezstali, když na ni začal řvát. Ona je sice jednoduchá, ale on je psychopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39721
12.1.22 22:24
@K82 píše:
Otresne, jak se do ni pustili. Jedna věc je, ze je neschopná, ale druhá, ze místo honění si ega existuje i možnost velkorysosti a podane pomocné ruky. Nechápu, ze se ji nezstali, když na ni začal řvát. Ona je sice jednoduchá, ale on je psychopat.

jo, zdá se, asp. podle těch ukázek, co jsem zatím viděla.

Tady zas ta krátkovlasá Blanka přiznává, že když se měli rozvádět a ona byla doma, že si děti rozmazlila sama, že za ně vše dělala. Neposoudím, neviděla jsem to zatím celé, ale že pak našla práci a vše se zlepšilo.
 https://novaplus.nova.cz/…e-nezvladala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
12.1.22 22:24

@K82 Krátkovlasá se jí nemohla zastat, zavalil ji pocit štěstí a důležitosti, že je best of. Sobecky zahleděná do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
12.1.22 22:26

Jany mi bylo lito. Tam jde videt, ze dostala spatny start do zivota.. Kdo vi, cim si musela projit. Nikdo nema pravo ji soudit 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.1.22 22:30

I když Jana byla v domácnosti a na tyto věci šílenám, tak napíšu, že chlapi byli nejhorší.. Jeden nervák, a sám teda asi moc rozumu nepobral, podle chování a druhý zase chytrý..
Jako choval se k ní jako k malému dítěti.. NO tak bože, stalo se, kdyby ji al rýži a řekl, ji at ji udělá a třeba dohlížel opodál, tak co se stane..
Zase na druhou stranu toto, chování od lidi strašně sníží sebevědomí a pak neni divu, že je taková ustrašená a všechno ji padá z ruk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39721
12.1.22 22:31
@Ketris píše:
Jany mi bylo lito. Tam jde videt, ze dostala spatny start do zivota.. Kdo vi, cim si musela projit. Nikdo nema pravo ji soudit 🤗

A nebylo to tam někde nějak řečeno, jaký třeba měla příklad z domova nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.1.22 22:34

@Žirafa 69 no jako nechci se tady vychvalovat, ale mám lepší domácnost jak ony, ale řeknu to tak.. Mít takové chlapa, jak á Jana, tak se bojím na něco šáhnout, že vyletí.. kdoví jaký je.. Ono to dělá hodně.. )
A osobně nemá ráeda, když dvě ženy srovnávají nesrovnatelné.. Jedna sedí doma bez práce, a druhá dělá 12 hodinovky.
A co mě zarazilo u obou, že obě mají dvě velké slečny, a mají takový nepořádek v domácnsoti a jsou na bytě.. Ty slečny, jsem neviděla ani jednu něco vzít do ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39721
12.1.22 22:37
@Janasas píše:
@Žirafa 69 no jako nechci se tady vychvalovat, ale mám lepší domácnost jak ony, ale řeknu to tak.. Mít takové chlapa, jak á Jana, tak se bojím na něco šáhnout, že vyletí.. kdoví jaký je.. Ono to dělá hodně.. )
A osobně nemá ráeda, když dvě ženy srovnávají nesrovnatelné.. Jedna sedí doma bez práce, a druhá dělá 12 hodinovky.
A co mě zarazilo u obou, že obě mají dvě velké slečny, a mají takový nepořádek v domácnsoti a jsou na bytě.. Ty slečny, jsem neviděla ani jednu něco vzít do ruky

Jo, chápu, I v té ukázce to bylo řečeno. Ta krátkovlasá to přiznala. Ale teď už pracuje a dělá krátký a dlouhý týden a holky i chlap že dělají prý všichni doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
12.1.22 22:41

@Janasas Hladový chlap - nespokojený chlap. Proč by měl být deset dní pořád nad věcí, je to taky jen člověk. Ano, paní potřebuje navigovat. A s láskou. Ale od svého muže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.1.22 22:44

@mrazik6 tak bylo to třetí a myslím, že stačilo jednou ji říct, že by to nezvládla a klidně mohl hlídat, že tu vodu nalije osolí a dá rýži :mrgreen:
Já totiž ani nevěřím mu, že takto pomáchá v domácnosti o tom to je, že i on machroval a přitom bylo hned na začátku řečeno, že všechno doma dělá manželka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
13.1.22 00:42
@topazio píše:
To je jasné u takových rodinek. Exekuce a dluhy.

No, ale na to, že měli dluhy, dával celkem dost peněz do alkoholu i jídla… Přitom na tom alkoholu by mohl pěkně hodně ušetřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí