Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9319
21.1.22 08:43

@Anna766 Použitý olej tu máme dlouho a super věc :palec:

Jsme to holky šikovné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39699
21.1.22 08:46
@Venett píše:
@Anna766 Použitý olej tu máme dlouho a super věc :palec:Jsme to holky šikovné :hug:

My taky, olej leju do petky. Jen jsem hledala na netu, kde je tato popelnice nejblíž mému bydlišti, až už byla skoro plná. Jsem ji tehdy z dálky ani nepostřehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
21.1.22 09:34
@Žirafa 69 píše:
My taky, olej leju do petky. Jen jsem hledala na netu, kde je tato popelnice nejblíž mému bydlišti, až už byla skoro plná. Jsem ji tehdy z dálky ani nepostřehla.

Nebo jasně, holky jsme fakt šikovné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148926
21.1.22 10:42
@Venett píše:
@Anna766 Použitý olej tu máme dlouho a super věc :palec:Jsme to holky šikovné :hug:

Nám tu přibyl během minulého roku.Pak tam máme už docela dlouho konteiner na elektro a baterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.1.22 21:43

@Venett co patří do kovu? Napadají mě jen plechovky..
@Anna766 na oblečení je super, když ho taky někdy vyvezou. Mám tu 4 tašky dětského už od začátku prosince.. Dávám jim týden, pak to letí do smesneho. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
22.1.22 00:03

Mě se až na ten bordel volnomyslenkari líbili.. Šla z nich fakt cítit úplně pohoda, žádný stres, nudit se asi taky doma nenudí.. nejlepší věta " a když tady máme bordel, tak jdeme ven" :D akorát mi je proti srsti, když se dospělé ženské říká Viktorka.. Mám dceru Viktorii, nikdo ji teda Viktorko naštěstí neříkal ani když byla malá, ale ona sama šílí, když ji tak někdo neznámý nový osloví :D a to má 14let..u dospělé ženské mě to přijde prostě jak zdrobnělina např. Lucinko, Peťulko.. brrr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1777
22.1.22 09:26

Mně se líbily oba páry a všichni čtyři, pohoda, no stress…:D
A díky za tip s olejovou popelkou.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
22.1.22 16:19

J

Tak já třídím jen plast. Nejsem moc velký zastánce, proč nenutí velké firmy ať změní plast za sklo. Samozřejmě kde to jde. Jinak má 73 maminka třídí úplně vše. Jinak se divím dizkusi na internetu na druhé maminky by volali hned sociálku a tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
22.1.22 16:23
@Makca87 píše:
Byly super obě rodiny ;). Konečně se na to dalo dívat a dokonce se díval i můj chlap! 8o u té ezo/bio rodiny mají v mnohém pravdu ;).

Taky jsem sledovala a po skončení jsem si říkala, že i když ta eko,/bio rodina byla dost ulítlá, na kafe bych šla o dost raději k nim. U té druhé rodiny bych se necítila dobře. Přišli mi afektovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
22.1.22 19:39
@Tamtama píše:
@Anna766 na oblečení je super, když ho taky někdy vyvezou. Mám tu 4 tašky dětského už od začátku prosince.. Dávám jim týden, pak to letí do smesneho. :zed:

Víčka z jogurtů, ze skleněných lahví a sklenic, alobal,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
22.1.22 19:55
@Tamtama píše:
@Anna766 na oblečení je super, když ho taky někdy vyvezou. Mám tu 4 tašky dětského už od začátku prosince.. Dávám jim týden, pak to letí do smesneho. :zed:

U nás se do kovu dávají i nádoby ze sprejů ( deodoranty, laky na vlasy, pěny na holení,…) či šlehačky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
22.1.22 20:46

@EvulinkaH tohle zatím nemám, ale vzpomněla jsem si na obaly z paštik, granulí a kapsičky pro kočky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.1.22 21:55

@Venett to bych sbírala dlouho na plný pytlicek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
23.1.22 23:51

Už je to řada let, taky jsem vybírala popelnice u supermarketu, ale to vyhozenou zeleninu jsem dávala slepicím. To jsem ještě bydlela v domku s dvorečkem. Pak mně to přestalo bavit, těch pár vajec si můžu taky nakoupit. Taky jsem měla kralíkárnu, tak vyhozená zelenina mohla posloužit i králíkům. Ale i bez těch králíků jsem se obešla. Ale ta popelnice byla plná každej den, takže hejno slepic i houf králíků by se tím uživilo, ale lenost prostě zvítězila. Kdybych nebyla líná jak prase, tak bych snad vykrmila z popelnice i prasátko. Ono totiž na tom dvorečku, bylo cosi jako chlívek i s korýtkem. Když už jsem tam přestala chodit, tak když jsem do supermarketu šla na nákup, tak ti zaměstnanci, byli už naštvaní, že tam nechodím vybírat popelnici. Trošku si zvykli, že ta popelnice nepřetékala, díky mé aktivitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.1.22 06:38
@Božislava píše:
Už je to řada let, taky jsem vybírala popelnice u supermarketu, ale to vyhozenou zeleninu jsem dávala slepicím. To jsem ještě bydlela v domku s dvorečkem. Pak mně to přestalo bavit, těch pár vajec si můžu taky nakoupit. Taky jsem měla kralíkárnu, tak vyhozená zelenina mohla posloužit i králíkům. Ale i bez těch králíků jsem se obešla. Ale ta popelnice byla plná každej den, takže hejno slepic i houf králíků by se tím uživilo, ale lenost prostě zvítězila. Kdybych nebyla líná jak prase, tak bych snad vykrmila z popelnice i prasátko. Ono totiž na tom dvorečku, bylo cosi jako chlívek i s korýtkem. Když už jsem tam přestala chodit, tak když jsem do supermarketu šla na nákup, tak ti zaměstnanci, byli už naštvaní, že tam nechodím vybírat popelnici. Trošku si zvykli, že ta popelnice nepřetékala, díky mé aktivitě.

To jsem si taky říkala, že pro zvířata je to super obživa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí