Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janasas
No, mě dnes spíš vadili chlapi, než ženy… Ten bezzubý víc, to je pravda… A ten Štefan, ten mě nadzvedl hláškou ‚tak jsem ti uklidil‘… Ale celkově mi prostě neseděli.
Nechapu ze ta zenska (hubenejsi) na tom svym manzelovi tak lpi…je z neho zdeptana tim jak se k ni chova a kdyz se vratili zpatky k sobe tak si pomalu ona sypala popel na hlavu. Reci jak ho miluje atd…on nerekl skoro nic, jen ze mel doma servis a ted to nemel a za to si ji vazi.
ma ji proste uplne jistou
@Renca8 píše:
Nechapu ze ta zenska (hubenejsi) na tom svym manzelovi tak lpi…je z neho zdeptana tim jak se k ni chova a kdyz se vratili zpatky k sobe tak si pomalu ona sypala popel na hlavu. Reci jak ho miluje atd…on nerekl skoro nic, jen ze mel doma servis a ted to nemel a za to si ji vazi.ma ji proste uplne jistou
Tak ona se ho boji a je na nem zavisla. Vsak rikala, ze vlastne nikoho jineho nema. Je submisivni, bez sebevedomi a ma 4deti. Ta by si, dle mne, vubec nedovedla predstavit, ze neco zvladne sama. Oaradoxne pres to, ze to stejne sama vse zvlada.
Mne ten Stefan prisel aspon pohodovej - oproti tomu kasparovi. Jinak deti bych teda hnala, 5 deti ve vymene, 4 obezni ![]()
Já normálně na tento pořad nekoukám, ale jelikož jednu rodinu znám osobně, nedalo mi to, ale bylo to poprvé a naposledy, chudáci děti.
@Renca8 píše:
Nechapu ze ta zenska (hubenejsi) na tom svym manzelovi tak lpi…je z neho zdeptana tim jak se k ni chova a kdyz se vratili zpatky k sobe tak si pomalu ona sypala popel na hlavu. Reci jak ho miluje atd…on nerekl skoro nic, jen ze mel doma servis a ted to nemel a za to si ji vazi.ma ji proste uplne jistou
Na konci jsem si říkala, jak po odvysílaném díle musí toho magora odprošovat, omlouvat se, že si vůbec dovolila vypustit, že se ho bojí a další nelichotivé věci. Jak potom sklapla paty, všechnu vinu vztahovala na sebe… Čišel z ní strach a jak se manžela zastávala, myslím, že paní trpí Stockholmským syndromem. Je mi jí líto.
@aiera to ano, souhlasím, ale myslím, že ti ti dva, vycházejí v pohodě.. Názor na domácnost a uklid má každý jiný, jenom mi přišlo, že to nebyla ta rodina, kde by dítě nějak extra bylo v blbém prostředí.. Ona- ta hodně silná, mně přišla v pohodě a myslím, že si s ním dokáže poradit a nebo ji to tak vyhovuje.. Každý je jiný..
Ten druhý to jako. bylo vidět, že hraje divadlo, a myslí, a že ji i sem tam jedna přiletí..
@K82 a víš že zvládla, ale to by ty holky nesměly být takové,, mury.. Je jako já když to ted vidím a to nejsem nějaká stará generace- ročník 81, jak ty slečny nejsou vedené doma.. tak je to šílené.. Jak jsem psala nemusí každá umět, šít, vyšívat, a varřit ve 14,a le jako vidět, že máma padá na hubu a ony tam si sednou s mobilem!!
Bych je hnala..
Jediné co jsem s tím blbcem souhlasila je ta domoct v domácnosti, proč by měl on..
On příjde z práce, fyzicky pracuje a přijde domů a ty dvě se tam válí s mobilem.. To bych taky byla naštvaná, kdybych takto přišla domů z práce a manžel by chtěl, abych něco dělala hned např. koše, a nebo prostě něco, a viděla bych, že se kluci válí doma s mobilem celý den..
Taky jsem tak chodila, když jsme se točili, když byla distanční a teda
Kdyby tam byla jedna, ale dvě velké holky, a chlapec taky už mohl aspon koše nebo tak, takže tři děti co by mohly pomoct..
Samozřejmě nemyslím, že nemá dělat chlap nic, a le asi chápete jak to myslím
@Makca87 píše:
My třídíme plasty, papír a sklo, ale když omylem vyhodím něco z toho do smesného odpadu, tak se fakt z toho nehroutím a nechám to tak.
Ja taky tak. A když nad tím přemýšlím, taky neznám nikoho, kdo by vyloženě vůbec netridil.
Za me teda: decka tluste, line. Matka by je mela vic zapojit do prace, prece jen jsou ctyri a ma toho asi sama dost. Matka uplnej podpantoflak toho blazna, tohle bych doma nestrpela aby me nekdo sikanoval za to jestli je zapalovac doprava nebo doleva, byla bych s nim hotova hned. Pani by mela chodit k psychologovi a zapracovat na tom aby mela vubec nejake sebevedomi… A v prve rade by se mela toho chlapa zbavit, nici ji zivot a i detem.
@Petule030 píše:
Na konci jsem si říkala, jak po odvysílaném díle musí toho magora odprošovat, omlouvat se, že si vůbec dovolila vypustit, že se ho bojí a další nelichotivé věci. Jak potom sklapla paty, všechnu vinu vztahovala na sebe… Čišel z ní strach a jak se manžela zastávala, myslím, že paní trpí Stockholmským syndromem. Je mi jí líto.
Syndrom týráné ženy.
Celou dobu tam opakuje jak se ho boji a na konci si to jeste dava za vinu sama sobe. Tak to je jasny. Za obezitu deti muzou rodice, maji za ne zodpovednost. No tahle vymena byla fakt mazec. Vsechno spatne.