Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:Vypadají jak (mo)mentálně zaostalí..
O zdraví nic neříkala. Jsou jen vyžrané.
@Kelsey píše:
Nestihla jsem taky začátek. Kdo a kde pracuje?
Romská rodina prý momentálně bez práce. Přišli o práci kvůli Covidu.
U té druhé rodiny jsem přeslechla, kde pracují.
@Alberta píše:
Vypadají jak (mo)mentálně zaostalí..
Možná je to kvůli rodinnému prostředí.
@topazio píše:
Ten z Rotavy, ať se nesměje. Jeho chrup je k.
Přesně, musim i zavírat oči, když tu pusu otevře.
Sourozenci mají otřesný vztah. Dokážu pochopit, že v období puberty jsou různé výstřelky. Ale co je moc
.
Myslím, že říkala, že ten nejmenší ten Kubíček, je nějak.. ostatní si myslím, že jsouprostě v pubertě a předvádí se..
Ale teda taky, musím, říct, že jsou dlouho neviděla tolik osob s nádváhou.. Asi snad všichni. ![]()
Kromě toho nejmenšího chlapce.
Příspěvek upraven 26.01.22 v 21:16
@Kelsey píše:
Sourozenci mají otřesný vztah. Dokážu pochopit, že v období puberty jsou různé výstřelky. Ale co je moc.
Všichni členové rodiny mají otřesné vztahy.
@Janasas píše:
Myslím, že říkala, že ten nejmenší ten Kubíček, je nějak.. ostatní si myslím, že jsouprostě v pubertě a předvádí se..
Ale teda taky, musím, říct, že jsou dlouho neviděla tolik osob s nádváhou.. Asi snad všichni.
Kromě toho nejmenšího chlapce.Příspěvek upraven 26.01.22 v 21:16
To už je obezita.
@topazio takk já to vzala celkově, někteří jsou torchu někteří už hodně..
Jak chlapi, ti jsou míň, ta maminka jedna ta je teda hodně, druhá, neni neni nejhubenější a děti snad všechny, kromě toho nejmenšího. Babička taky
Ale nejvíc na nervy mě lezou ty holky. Důležité a na to, že mají 14-15, tak teda pěkné telátka, nic neumí.. NIc pomůžou..
V jejich věku dřív, holky pomáhaly kde mohly, Neříkám, že mají vyvářet, ale vidí jak je máma uhnatá a stejně sedí u mobilu
Teda, nic proti aktuálním účastníkům výměny (ať si každý žije jak umí a chce), ale když vidím takové rodiny, tak vždycky děkuju za svého manžela…
@Janasas píše:
Ale nejvíc na nervy mě lezou ty holky. Důležité a na to, že mají 14-15, tak teda pěkné telátka, nic neumí.. NIc pomůžou..
V jejich věku dřív, holky pomáhaly kde mohly, Neříkám, že mají vyvářet, ale vidí jak je máma uhnatá a stejně sedí u mobilu
Líné jak vandrácká hůl. Potřebovaly by malý dvorek a dlouhý bič.
@aiera mně vadí jenom ten bezzubý, m ten druhý mi přijde, m že zas tak špatný nebude.. Asi pro každého nebude ideální, ale myslím, že takto jako rodina jsou v pohodě celkově..