Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
V nové ukázce ta z Orlové říkala, že se rozvádí. Tři nejstarší děti chtěly zůstat s otcem. Ona má už nového přítele.
Hmmm dobry a co z tech deti bude kdyz je bude vychovavat otec s velmi kladnym vztahem k alkoholu? Najde si novou partnerku, budou plodit dalsi deti - no mazec.
A Petra bude asi taky dal rodit jak na bezicim pasu - vzdyt tech prvnich 6 deti ma v rozestupech 1-2 roky ne? Ta toho jeste stihne….
@ivito píše:
Tak to bude plodit děti s novým partneremA já si myslela, že spolu zůstanou, když už mají tolik dětí
Třeba to všechno byla jenom přetvářka před kamerami…bůhví, jak to bylo ve skutečnosti
![]()
Odešla kvůli tomu alkoholu. Ale hned si nabrnkla chlapa. ![]()
Petra říkala, že 6 je Konečný počet, že více dětí už nechce..
Jinak ta Romana měla moc krásné zuby..
@Ba412 píše:
Hmmm dobry a co z tech deti bude kdyz je bude vychovavat otec s velmi kladnym vztahem k alkoholu? Najde si novou partnerku, budou plodit dalsi deti - no mazec.
A Petra bude asi taky dal rodit jak na bezicim pasu - vzdyt tech prvnich 6 deti ma v rozestupech 1-2 roky ne? Ta toho jeste stihne….
Ty starší děti chtěly zůstat s ním. S ní se výdají. Podle mě s ním chtěly zůstat, protože jim všechno dovolí. Chtějí mít leháro. ![]()
To nevím, jak to ta Petra zvládne finančně, počítám, že má jen rodičovský příspěvek a úspory nic moc..
@topazio píše:
Ty starší děti chtěly zůstat s ním. S ní se výdají. Podle mě s ním chtěly zůstat, protože jim všechno dovolí. Chtějí mít leháro.
No a to je prave to zly, jsou jeste veveku, kdy se musi usmernovat. Takhle skola v haji, za chvili cigarety a alkohol, s bidou se vyuci, mozna najdou praci v dolech, co vydelaji to prochlastaji a budou plodit dalsi deti se stejnym vztahem k zivotu.
Vim o cem pisu, presne toto vidim u svagra (Karvina)….
@topazio píše:
V nové ukázce ta z Orlové říkala, že se rozvádí. Tři nejstarší děti chtěly zůstat s otcem. Ona má už nového přítele.
Tak to je hustý, mít 6 dětí a rozchod. Nechápu jak mu půlku dětí mohla nechat, byl to echt alkoholik
Líto mi těch dětí bylo už jak jsem to sledovala, ale teď jěště víc.
Ja snad po roce zjistila, ze je nova rada, no nic ![]()
Blondyna mi prisla fajn. S rou bych si rozumela.
Druha rodinka dost silena. Bylo mi lito tech psu (a to je nemusim). Deti vecne mobil v ruce. A co mi teda extremne vadilo, je vyzirani tech deti. Nasmazil rizky, k tomu brambory a proc proboha tolik kecupu? Nechapu, nepochopim a pleskla bych za to dospele, ze to dovoli
@topazio píše:
To ne. Vždyť ten hotel šel snad před sto lety. A ona je dost mladá.
Jo to je vlastně pravda ten byl 2012 ale jedna taková blondýna tam byla… ![]()
@nikunka píše:
@TopSecret taky mám dojem, že už někde byla ale jestli to není protože je podobná Daenerys Targaryen
Celá ona ze Hry o truny ze? Je ji teda hodně podobná…manzelce Khala Jasona Momoa
@Origamia píše:
Tak to je hustý, mít 6 dětí a rozchod. Nechápu jak mu půlku dětí mohla nechat, byl to echt alkoholikLíto mi těch dětí bylo už jak jsem to sledovala, ale teď jěště víc.
Děti chtěly zůstat u otce.
@Ba412 píše:
No a to je prave to zly, jsou jeste veveku, kdy se musi usmernovat. Takhle skola v haji, za chvili cigarety a alkohol, s bidou se vyuci, mozna najdou praci v dolech, co vydelaji to prochlastaji a budou plodit dalsi deti se stejnym vztahem k zivotu.
Vim o cem pisu, presne toto vidim u svagra (Karvina)….
Vařit dětem určitě taky nebude. Děti budou určitě jíst jen fastfood a budou ještě více při těle.
Mě přišlo, ta bloncka, jak kdy ten jeji si ji vydrzoval.
Ze je polovinu měsíce v nemecku a pak přijede do ČR.