Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
5.1.22 22:21

Příspěvek upraven 24.11.23 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
5.1.22 22:24
@topazio píše:
V nové ukázce ta z Orlové říkala, že se rozvádí. Tři nejstarší děti chtěly zůstat s otcem. Ona má už nového přítele.

Hmmm dobry a co z tech deti bude kdyz je bude vychovavat otec s velmi kladnym vztahem k alkoholu? Najde si novou partnerku, budou plodit dalsi deti - no mazec.
A Petra bude asi taky dal rodit jak na bezicim pasu - vzdyt tech prvnich 6 deti ma v rozestupech 1-2 roky ne? Ta toho jeste stihne….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.1.22 22:25
@ivito píše:
Tak to bude plodit děti s novým partnerem 8o A já si myslela, že spolu zůstanou, když už mají tolik dětí :roll: Třeba to všechno byla jenom přetvářka před kamerami…bůhví, jak to bylo ve skutečnosti 8) :roll:

Odešla kvůli tomu alkoholu. Ale hned si nabrnkla chlapa. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
5.1.22 22:27

Petra říkala, že 6 je Konečný počet, že více dětí už nechce..
Jinak ta Romana měla moc krásné zuby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.1.22 22:28
@Ba412 píše:
Hmmm dobry a co z tech deti bude kdyz je bude vychovavat otec s velmi kladnym vztahem k alkoholu? Najde si novou partnerku, budou plodit dalsi deti - no mazec.
A Petra bude asi taky dal rodit jak na bezicim pasu - vzdyt tech prvnich 6 deti ma v rozestupech 1-2 roky ne? Ta toho jeste stihne….

Ty starší děti chtěly zůstat s ním. S ní se výdají. Podle mě s ním chtěly zůstat, protože jim všechno dovolí. Chtějí mít leháro. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
5.1.22 22:30

To nevím, jak to ta Petra zvládne finančně, počítám, že má jen rodičovský příspěvek a úspory nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
5.1.22 22:33
@topazio píše:
Ty starší děti chtěly zůstat s ním. S ní se výdají. Podle mě s ním chtěly zůstat, protože jim všechno dovolí. Chtějí mít leháro. :zed:

No a to je prave to zly, jsou jeste veveku, kdy se musi usmernovat. Takhle skola v haji, za chvili cigarety a alkohol, s bidou se vyuci, mozna najdou praci v dolech, co vydelaji to prochlastaji a budou plodit dalsi deti se stejnym vztahem k zivotu.
Vim o cem pisu, presne toto vidim u svagra (Karvina)….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
5.1.22 22:37
@topazio píše:
V nové ukázce ta z Orlové říkala, že se rozvádí. Tři nejstarší děti chtěly zůstat s otcem. Ona má už nového přítele.

Tak to je hustý, mít 6 dětí a rozchod. Nechápu jak mu půlku dětí mohla nechat, byl to echt alkoholik 8o Líto mi těch dětí bylo už jak jsem to sledovala, ale teď jěště víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39717
5.1.22 22:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
5.1.22 22:51

Ja snad po roce zjistila, ze je nova rada, no nic :)
Blondyna mi prisla fajn. S rou bych si rozumela.
Druha rodinka dost silena. Bylo mi lito tech psu (a to je nemusim). Deti vecne mobil v ruce. A co mi teda extremne vadilo, je vyzirani tech deti. Nasmazil rizky, k tomu brambory a proc proboha tolik kecupu? Nechapu, nepochopim a pleskla bych za to dospele, ze to dovoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
6.1.22 10:30
@topazio píše:
To ne. Vždyť ten hotel šel snad před sto lety. A ona je dost mladá.

Jo to je vlastně pravda ten byl 2012 ale jedna taková blondýna tam byla… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
6.1.22 10:32
@nikunka píše:
@TopSecret taky mám dojem, že už někde byla ale jestli to není protože je podobná Daenerys Targaryen :D

Celá ona ze Hry o truny ze? Je ji teda hodně podobná…manzelce Khala Jasona Momoa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.1.22 12:06
@Origamia píše:
Tak to je hustý, mít 6 dětí a rozchod. Nechápu jak mu půlku dětí mohla nechat, byl to echt alkoholik 8o Líto mi těch dětí bylo už jak jsem to sledovala, ale teď jěště víc.

Děti chtěly zůstat u otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.1.22 12:08
@Ba412 píše:
No a to je prave to zly, jsou jeste veveku, kdy se musi usmernovat. Takhle skola v haji, za chvili cigarety a alkohol, s bidou se vyuci, mozna najdou praci v dolech, co vydelaji to prochlastaji a budou plodit dalsi deti se stejnym vztahem k zivotu.
Vim o cem pisu, presne toto vidim u svagra (Karvina)….

Vařit dětem určitě taky nebude. Děti budou určitě jíst jen fastfood a budou ještě více při těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.1.22 14:12

Mě přišlo, ta bloncka, jak kdy ten jeji si ji vydrzoval.
Ze je polovinu měsíce v nemecku a pak přijede do ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí