Výměna prasklého displeje - okolí Karviné, Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.9.17 18:54

výměna prasklého displeje

Ahoj, praskl mi displej na mobilu a hledám někoho, kdo umí vyměnit celý dotykový displej za rozumnou cenu, servis za to chce nehorázné prachy a tolik peněz se mi před Vánocema investovat nechce a jelikož je mobil kromě toho prasklého displeje v pořádku, tak nový také neplánuji, samozřejmě pokud už nebude jiná možnost, tak asi budu muset. Na internetu je mnoho návodů jak to vyměnit, ale na tohle jsem opravdu levá a někdo se tomu jistě věnuje více a rozumí tomu. Prosím najde se někdo takový v okolí Karviné, Orlové, Havířova či Ostravě? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
26.9.17 19:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
26.9.17 19:13

Do samostatné výměny bych nešla, protože nikdy nevíš jak kvalitní kousek LCD sis koupila a rozebrání telefonu na netu vypadá jednoduššji než v reálu a vím jaké s**ty se dají koupit.

Druhá otázka je, jakou hodnoutu má ten pokažený telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
26.9.17 19:26

@fia80 Nechce servis, protože je drahý. Tak hledá někoho, kdo se tím neživí, ale „umí to“. Servis je ovšem drahý i kvůli záruce, kterou musí poskytnout. Co se stane, když někdo ze známosti bude měnit display a chcípne celý mobil… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.17 20:03

@Ivan PPZ tak pokud by ten mobil chcípnul už celý, tak si budu muset koupit nový. Ale člověk, který stím umí a ví co a jak, tak si myslím, že by neměl být problém. Samozřejmě by se mělo jednat o člověka zkušenostmi prověřeného, tak proto píšu sem, jestli někdo takový tady není a nebo jestli někdo někoho takového zná. @fia80 a jedná se o samsung galaxy s5.

jinak chápu, že servis je drahý i co se záruky týče, ale prostě se mi nechce dávat tolik peněz takhle před Vánocema, když zrovna kupuji dárky dětem pod stromeček a třeba někdo zná někoho šikovného, kdo to prostě umí.

• Citovat
  • Upravit
11559
26.9.17 20:25

Ale jó, jenže tohle je pro toho kutila zdroj problémů. Hrabat se v tom bude 2 hodiny a kolik si má říct? 500? To bude za drahého (+ještě opatřit display). A když umře telefon, tak může mít on ještě problém… Nevděčné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák