Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bohužel, jelikož slečna nebyla sdílnější, tak máme jenom strohé informace…Vím opravdu jen to, že prý silně krvácela a stěžovala si na křeče v břiše, přirovnávala to k menstruačním křečem..jen nedokážu vypustit z hlavy, že jí píchli injekci na ultrazvuku a pak jela domů…zeptám se-i kdyby měla samovolný potrat, tak jí musejí vyčistit dělohu a injekce je nesmyslná
Akasia píše: …zeptám se-i kdyby měla samovolný potrat, tak jí musejí vyčistit dělohu a injekce je nesmyslná
Pokud došlo k samovolnému potratu (čemuž by odpovídaly ty menstruační bolesti a silné krvácení) a podle ultrazvuku je děloha čistá, tak už kyretáž není třeba. Stačí pak ta injekce na podporu stahování dělohy.
Akasio- že ke kamarádovi cítíš něco víc, než jen kamarádství?
že ti ta slečna nějak nejde přes pysky ![]()
A nezlob se, jen mě napadlo, proč to řešíš…
Jistě, nenávidim jí a s kamarádem se bereme…chceš poslat pozvánku? ![]()
Podobnou historku jsem už taky slyšela. O kamarádovi kamaráda. Slečna taky vymetala pajzy a měla srdceryvnou historku, jak chuděrka potratila a jak to dítě chtěla… Mno, neříkám, že si občas nezajdu s manžou na pivo, ale tyhle hospodské vymetačky mívají vymeteno i v hlavě. Být kamarádem, tak jí zamávám a jsem ráda, že jsem se jí zbavila.
Akasia píše:
Jistě, nenávidim jí a s kamarádem se bereme…chceš poslat pozvánku?
No to je jasné, že chci! ![]()
BettyB. píše:Akasia píše:No to je jasné, že chci!
Jistě, nenávidim jí a s kamarádem se bereme…chceš poslat pozvánku?
Hele, já mám taky svatby ráda, pošli i mně
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.