Vynechat svačinu a dát oběd?

767
22.12.11 10:31

Vynechat svačinu a dát oběd?

Ahoj, potřebuji poradit. Syna 11 měsíců jsem před 7h nakojila. Pak si dal v 8.30 čtvrtku rohlíku s čajem. A teď v 10.30 jsem mu dala svačinu. Jablíčko s hruškou a nechtěl to. Dala jsem ho spát a usnul hned. Buď byl ještě plný toho rohlíku, ale to se mi nezdá. Někdy sní i víc a vezme si po 10h i svačinu. Nebo se mu tak chtělo spát, že neměl chuť na jídlo. No nevím. Ale ptám se, jestli až se probudí (to bude tak v 11.30) mu mám zkusit dát třeba banán nebo rovnou oběd? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26890
22.12.11 10:33

Ja bych dala rovnou obed.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.12.11 10:33

A kdy normálně obědvá? Pokud v 1, dala bych třeba kousek banánu a vidělo by se, pokud v poledne, tak oběd rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
22.12.11 10:35

Pokud obědvá normálně kolem poledne, tak bych dala rovnou oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.12.11 10:36

Já bych dala rovnou oběd, bude mít hlad, moc toho od rána nesnědl…Taky to tak dělám, když roční dcerka zaspí nějaký jídlo, dám jí to, na který je zrovna čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.12.11 10:37

U nás se sváča zaspává pravidelně,taky dávám rovnou oběd

• Citovat
  • Upravit
29436
22.12.11 10:50

Dala bych rovnou oběd. Syn mi občas taky svačinu vynechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
22.12.11 10:51

Obědvá mezi 12.00 - 12.30, jí tak po 2,5 hodinách. Kdybych mu dala ještě po probuzení banán. Tak nestihneme jít spát v 19h. To by se to celý posunulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.12.11 10:59

Taky bych dala rovnou oběd. Takto dáš banán a nebude ti obědvat - a ten oběd je přece jenom výživnější, čili bych ho upřednostnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.12.11 11:12

AHoj, nechci zakládat další dizkuzi, když je to podobné téma. malá má 8měs. a v noci kojím ne v určitejch hodinách, ale podle toho jak se vzbudí, většinou teda stále po těch 2hodkách, dneska teda spala jednou dokonce 4 :pankac: ale právě proto, že to není vždy pravidelné mi pak nevychází přesně na čas oběd a sváča atd. takže jeden den vychází oběd třeba na půl 1 a druhej den až na 2. nemáte nějaké rady na ustálení? tedka teda obed dost odmítá, rostou jí zuby, takže celý den jen kojím a pak si dá trochu kaše večer, takže je to takový víc rozházený :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.12.11 11:17

Já jsem to dělala, jak to vyšlo. Časem se to ustálilo samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.12.11 15:42
Niki3× píše:
AHoj, nechci zakládat další dizkuzi, když je to podobné téma. malá má 8měs. a v noci kojím ne v určitejch hodinách, ale podle toho jak se vzbudí, většinou teda stále po těch 2hodkách, dneska teda spala jednou dokonce 4 :pankac: ale právě proto, že to není vždy pravidelné mi pak nevychází přesně na čas oběd a sváča atd. takže jeden den vychází oběd třeba na půl 1 a druhej den až na 2. nemáte nějaké rady na ustálení? tedka teda obed dost odmítá, rostou jí zuby, takže celý den jen kojím a pak si dá trochu kaše večer, takže je to takový víc rozházený :roll:

ahoj ja bych rozhodne v noci nekojila po dvou hodinach osmimesicni dite. dala bych vecer kasi a pak v noci jednou max dvakrat nakojila. budeti pak jist lip prez den a v noci nebude mit takovy hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.12.11 16:02

to mi povídej, já bych ráda se večer vyspala, ale když ona děsně řve, když nedám prso :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.12.11 19:19
Niki3× píše:
to mi povídej, já bych ráda se večer vyspala, ale když ona děsně řve, když nedám prso :roll: :oops:

zkus více nabízet dudlík, vzít si ze začátku do postele a dat dudlík a vydržet. pokud se tak rozhodneš tak pak neustupovat a nevyndavat prso.
přeji klidné noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky