Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, vypeče se z 250 ml vaječného koňaku v koláči pečeném 20 minut alkohol? Díky ![]()
Vyléčenému alkoholikovi bych to asi radši nedala, ale jestli jde o dítě, tak bych řekla, že je to neškodné ![]()
@ncc1701 moc dobrej, upekla ho tchýně o víkendu, nemohla jsem se ho nabažit ![]()
@Liz A podělíš se prosím o recept se mnou a mojí mlsnou hubou?
Jo jo
5 celých vajec utřít s 250 g cukru krupice a dvěmi vanilk. cukry, do toho zamíchat 250 ml OLEJE a 250 ml vaječňáku, 125 g polohrubé mouky 125 g solamylu a jeden PDP. Dá se to péct v jakékoli formě, na plech, nebo třeba na bábovku, nebo na beránka. Je to takový piškot, který se nemusí ničím potírat není suchý ![]()
edit olej místo mléka
Příspěvek upraven 08.07.14 v 11:33
Já bych řekla, že se vypaří. Monžá ne všechen, ale většina. A ikdyby teda drobet zůstalo, nějakej podíl alkoholu se najde všude, potenciálně i v ovoci a pečivu… a vaječňák my alkoholici za alkoholický nápoj skoro nepovažujeme ![]()
@Liz píše:
Jo jo5 celých vajec utřít s 250 g cukru krupice a dvěmi vanilk. cukry, do toho zamíchat 250 ml mléka a 250 ml vaječňáku, 125 g polohrubé mouky 125 g solamylu a jeden PDP. Dá se to péct v jakékoli formě, na plech, nebo třeba na bábovku, nebo na beránka. Je to takový piškot, který se nemusí ničím potírat není suchý
Tak to dělám jako bábovku, podle receptu odsud, jen místo mléka dávám olej a bez solamylu, jen mouku (250g). To mě ale teď zajímá to mléko místo oleje… ![]()
@Paoloska píše:
Tak to dělám jako bábovku, podle receptu odsud, jen místo mléka dávám olej a bez solamylu, jen mouku (250g). To mě ale teď zajímá to mléko místo oleje…
ježiš sorry to byl olej ![]()
@Liz píše:
Jo jo5 celých vajec utřít s 250 g cukru krupice a dvěmi vanilk. cukry, do toho zamíchat 250 ml mléka a 250 ml vaječňáku, 125 g polohrubé mouky 125 g solamylu a jeden PDP. Dá se to péct v jakékoli formě, na plech, nebo třeba na bábovku, nebo na beránka. Je to takový piškot, který se nemusí ničím potírat není suchý
Díky. ![]()
Ale nevím, jestli se odvážím - čtvrt kila cukru plus dva vanilkové a do toho ten sladký koňak… No fakt nevím, teda. ![]()
@Bersaba píše:
Díky.
Ale nevím, jestli se odvážím - čtvrt kila cukru plus dva vanilkové a do toho ten sladký koňak… No fakt nevím, teda.
taky nemám ráda super sladký, ale tohle jde. Tak zkus ubrat cukr na 200 ![]()