Vypil dětský olejíček, syn 15 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
609
27.8.14 14:15

Vypil dětský olejíček

Právě přišel malý (15 měsíců) s otevřeným dětským olejíčkem v ruce. Něco z něj určitě vypil, ale bohužel nevím kolik. Myslíte, že to nějak vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1382
27.8.14 14:17

Myslim, ze se mu nic stat nemuze, malej nedavno vypil muj olejicek na plet a nic mu nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
27.8.14 14:19

@Hruven vadí nevadí, s tím už nic nenaděláš a myslím že se z toho max. pořádně po.ere, prostě ho to pěkně protáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.8.14 14:19

Já myslím že ne, akorát ho to možná pořádně prožene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
27.8.14 14:23

Holky moc moc děkuji :kytka: Já věděla kam napsat, abych se uklidnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.8.14 14:23
@Hruven píše:
Právě přišel malý (15 měsíců) s otevřeným dětským olejíčkem v ruce. Něco z něj určitě vypil, ale bohužel nevím kolik. Myslíte, že to nějak vadí?

nebylo by jednoduší zavolat na toxikologii a pozeptat se? oni ti řeknou co a jak a ty budeš určitě klidnější :hug: :think: já si myslím, že se jedině po… ale nikdo koho znám to zatím nezkoušel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
27.8.14 14:36

@Hruven Muj 17 mesíční pije bežne krémy co najde v koupelně a zatím všechno přežil, dneska dokonce objevil Raid do zásuvky a celý ho ocumlal, tak snad budem mít i tentokrát štěstí :roll:…nebooj olej ho max pročistí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
27.8.14 14:53

Naše malá vypila tělového oleje kdysi docela dost. Volala jsem na toxikolog. linku a bylo mi řečeno, že se určitě neotráví, max.se pos. ere, jak už tu holky psaly, anebo to vyzvraci. Jediné nebezpečí u toho je, kdyby to dítě vdechlo, zaskočilo mu to, s tím pak prý okamžitě do nemocnice, může vzniknout zápal plic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
27.8.14 15:12

Můj malej olízal víčko od vanishe a já hned za ním :oops:. Olízla jsem si abych věděla co to udělá s jazykem, no jazyk tak dvě hodiny jako na trní a pak to přešlo a dobrý. Nic se díkybohu nestalo, asi toho nebylo moc :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.8.14 15:27

Klid zadna kosmetika neni a nesmi byt jedovata. A ta pro deti uz vubec ne. Max se posejri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
27.8.14 15:49
@gina76 píše:
@Hruven Muj 17 mesíční pije bežne krémy co najde v koupelně a zatím všechno přežil, dneska dokonce objevil Raid do zásuvky a celý ho ocumlal, tak snad budem mít i tentokrát štěstí :roll:…nebooj olej ho max pročistí ;)

A to tě ještě nenapadlo výše zmíněné nějak zabezpečit či dát někam, kde se na to nedostane? Ano, pro jednou se nic nestane, po olejíčku se pos**, ale ono to obsahuje spoustu chemických látek, které to tělíčko, játra, ledviny musí odbourávat, vysloveně jedovaté to samozřejmě není, ale nikdo podle mně nezkoumal jak a na co se to metabolizuje, jak vylučuje.. A Raid bych si k jedovatým už teda zařadila.. Všechno přežil.. :roll: to čekáš až ti jednou něco nepřežije nebo skončíte s nějakým problémem ve špitále? Jak myslíš že rychle, se poznají poškozená játra třeba? Běžně pije krémy.. Chápu, že je to nadsázka, i mně občas někde něco ujede a dítko se dostane k čemu nemá nebo kam nemá, ale dělám opatření, aby se to neopakovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
27.8.14 19:34

Zkus si zavolat na toxikologii. paní je tam moc milá. Já tam volala když mi malá v 9měsících snědla framykoin:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák