Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mimo téma, netuším kolik si tam člověk vydělá, ale moc to nebude, tohle je vhodné spíš jako brigada ke škole třeba, než plný úvazek
nicméně nechápu proč se chceš zakopat v blbým KFC, když máš možnost studovat
abys toho jednou nelitovala.
Podívej se na inzeráty kolik peněz nabízejí a výplatu si buď vypočítej anebo si najdi na netu kalkulačku
To je za poslední týden tak 4× diskuze o kfc a kolik si vydělas. Jak to máme vědět? Si tam zavolej a na pohovoru se zeptej kolik bude mzda. To je tak těžký?
Stačí zvednout telefon případně najít inzerát někde na netu a nástupní plat zjistíš. Během dvou vteřin googlení jsem našla toto: „Průměrná nástupní hodinová mzda pro brigádníky v pražských restauracích činí v současné chvíli 120 korun, 110 korun pak mimo Prahu,“. To samozřejmě musíš danit a taky je otázka, zda v místě, kde chceš pracovat, vůbec berou lidi na hpp.
Ale hlava mi nebere, proč bys měla chtít jít zrovna do KFC
Chápu holky po střední, co pod vidinou pěkné práce a peněz nastoupí někde do luxusního obchodu s oblečením, kosmetikou, nebo jdou dělat sekretářku do nějaké zahraniční firmy, ale proč by mladá holka měla toužit po práci v KFC na hlavní pracovní poměr, notabene když by projela 3tis měsíčně, to mi hlava nebere ![]()
@unuděná protoze nemma moznist najit v jihoceskem kraji jinou praci? Proto a studovat uz opravdu nechci
@Anonymní píše:
@unuděná protoze nemma moznist najit v jihoceskem kraji jinou praci? Proto a studovat uz opravdu nechci
A co máš za tu SŠ? Do těhle řetězců chodí téměř výhradně studenti na brigády..
To už je skorem lepší jít někam v místě bydliště do Coopu apod.
Kam se plánuješ dopravovat, že to bude stát 3000,– měsíčně? To vychází tak minimálně na 120km autem denně… U rodičů chceš zůstat bydlet nebo zvažuješ i stěhování?
@Anonymní píše:
V dnešní době, kdy prakticky všude chybí lidi, je docela umění nenajít práci, byť nekvalifikovanou či pro absolventy. Nástupní platy na pozice v administrativě atd..nebudou sice o moc výší, ale je tam pak šance na nějaký posun, to v KFC moc ne
@unuděná nemam auto takue bych dojizdela budem a jesna cesta tam mi vyjde na 50 kc cca u rodicu mam svoje spodi patro takze stehovat se nehodlam ale chci si udelat ridicak
a mela bych to cca 30 km do klatov chci jit
@Anonymní píše:
@unuděná nemam auto takue bych dojizdela budem a jesna cesta tam mi vyjde na 50 kc cca u rodicu mam svoje spodi patro takze stehovat se nehodlam ale chci si udelat ridicaka mela bych to cca 30 km do klatov chci jit
No tak jestli dobře počítám, tak to jsou 2tisíce měsíčně, ne 3, pokud teda nehodláš dělat i víkendy. Ale to je jedno.
Co máš tedy za školu, co studuješ?
Zadala jsem do vyhledávače „nabídka práce Klatovy“ a je toho mraky i pro absolventy SŠ, v mnohem zajímavějších oborech i lépe placeno ![]()
@unuděná Do Coopu bych to moc neradila. Plat je tam úplně nejmenší, ani snad minimálku ti nedaj, protože je to podle tržeb. A pak tě nikde nevemou. To jsem zažila, v minulý práci jsme si říkali, už nikdy nikoho z Coopu. Mají hrozný prac. návyky. Ale projet 3000 kvůli 16000, to taky není nic moc.
@unuděná ja dostala nabydku na praci v Rodenstock klatovy neboli Zaostri jako operator vyroby
ale to nwm no je to na 3 smenny jsem vyucena cukrarka a pak mam kuchar cisnik ale ani jedno me nebavi
Ahoj zeny je mi 18 let ted budu koncit SŠ chtela bych jit do prace a chtela bych do kfc na plny uvazek jen bych 3000 projela a chci se zeptat kolik si tak clovek v KFC vydela? Kdybych pracovala na plny uvazek 40 hodin priblizne cisteho? Delal tam z vas nekdo? Jaky s tim mate zkusenosti? Promin za anonym zatim nechci aby rodina vedela ze chci doprace nesouhlasi s tim chtej abych studovala