Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ano, když jsou akce, tak rozhodne ano. Najdete to vzdycky na jejich webovkach
Pro představu-velkou peněženku jsem koupila za 30euro, velkou kabelku za 100euro
Ano, my nakupujem obleceni a boty hlavne v Parndorfu a v Drazdanech. Ceny jsou uplne nekde jinde. Ted naposledy napriklad panske zimni boty Timberland v CR 5500,– a v Parndorfu o pul roku pozdeji za 88€. Do MK tam uplne nechodime, tak neporadim, ale celkove kdyz vychytate slevy, tak doporucuji!
Musite vychytat slevy. Jinak ja mam tyhle obchody v zahranici dost z ruky, takze nakupuju na ruznych skuoinach na FB. Je plno holek, co tam jezdi ve velkem a pak to prodavaji tady pres ty skupinky. A porad to vyjde jeste o dost levneji nez na eshopu.
@willandraify píše:
Ano, my nakupujem obleceni a boty hlavne v Parndorfu a v Drazdanech. Ceny jsou uplne nekde jinde. Ted naposledy napriklad panske zimni boty Timberland v CR 5500,– a v Parndorfu o pul roku pozdeji za 88€. Do MK tam uplne nechodime, tak neporadim, ale celkove kdyz vychytate slevy, tak doporucuji!
My klasicky horcicovy timberlandy dámské v breznu za 25😍
Ano, vyplatí se tam jet, ale musíš vychytat dobré slevy. Taky záleží odkud jsi - například mě z Prahy se pro jednu věc nevyplatí jet do Parndorfu, když tam jedu, tak už na větší nákupy, třeba před Vánoci
Ale taky se mi stalo, že jsem tam přijela a třeba MK nebo Karl Lagerfeld měli vyhlášené slevy a ve finále ty ceny byly skoro stejné jak na e-shopech ![]()
Spíš bych mrkla jak holky radí třeba na skupinkách na FB. Jestli to máš jako dárek a chceš mít jistotu, že je to origo a mít fakturu, mrkla bych spíš na e-shopy. Na Zalandu a Glami mají občas super slevy, dají se tam najít super úlovky. Jinak chodím na Bagley.cz, tam mají bezva ceny pořád, ale zase menší výběr.
Ahoj holky,
ségra (je tady na e-miminu, proto píšu anonymně) bude mít 30. Má ráda značku MK, rádi bychom se s rodinou složili na nějaký kousek k jejím narozkám. Slyšela jsem, že v Parndorfu se dá koupit za lepší ceny. Je to fakt tak výhodnější oproti třeba českým e-shopům? Vyplatí se tam jet?
Díky, zakladateka