Výpověď a těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Poison Ivy proc uujete? I kdyz si najde novou praci pravdepodobne budou retezit smlouvu na dobu urcitou a to nevis jak podnik bude davat tu danou delku.. pak teda je tam problem s delkou trvani prace u posl. zamestnavatele…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytkaa píše:
@Kacatko1986 nn z neschopenky kvuli zadum treba..
kde budes 3 mesic prestoupis na neschopenku ze mas rizikove tehotenstvi a 8 tydnu pred terminem porodu pujdes na materskou
super, tak jsem hned klidnejsi.. mne se popravde to tehotenstvi odkladat nechce:(( uz takhle mi na podzim bude 27 let a nemusi se to povezt hned no.. a navic v teto praci bych mela krasnou materskou, o co me to stve vic, ze to sef takhle kazi:((
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytkaa píše:
@Poison Ivy proc uujete? I kdyz si najde novou praci pravdepodobne budou retezit smlouvu na dobu urcitou a to nevis jak podnik bude davat tu danou delku.. pak teda je tam problem s delkou trvani prace u posl. zamestnavatele…
Protoze je to vychcane jako mraky, nedivim se, ze nejsou penize pro opravdu nemocne ci postizene, kdyz na neschopenku imrvere chodi lidi, co tam absolutne nemaji co delat.
- Citovat
- Upravit
@Kytkaa píše:
Protože neschopenka je pro nemocené a ne pro ty, kterým se nechce pracovat… a na mateřskou stejně mít nárok nebude, když tohle udělá a dobře ji tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smultul píše:
Když dáš výpověď a otěhotníš, tak jedině jít na nemocenskou, tedy pokud ti ji doktor napíše. Pak se výpověď pozastavuje. Pak rovnou 6 týdnů před porodem nastoupíš na mateřskou. Tedy pokud máš odpracováno 270 dní asi.Pak na rodičák.
To není pravda, výpověď se pozastavuje pouze pokud ji dal zaměstnavatel, pokud ji dá zaměstnanec, tak běží dál, ono je to i logické, dal ji sám, tedy chce odejít a nepotřebuje žádnou další ochranu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytkaa píše:
@Kacatko1986 bez na neschopenku… a proste se snazte… zkus to uhrat bud na paternebo na nervy…at te posle k psychologem…nahrajes si hodne casu… a do vymeru materske se to nezapocitava…
Neuvěřitelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag píše:
Neuvěřitelné.
Bohužel pro spoustu lidí naprosto normální…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si zase myslím, že měnit práci před otěhotněním není úplně rozumné. Není to fér k novému zaměstnavateli a může se to vrátit. Asi bych strpěla šéfa a jen co bych otěhotněla, uhrála bych to na rizikovku. Nehledě na to, že nikdy nemáš jistotu, že to v nové práci nebude stejné nebo ještě horší. Z vlastních zkušeností musím říct, že jsem si změnou práce ne vždy pomohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až se jednou zruší veškerá nemocenské a to nejen při těhotenství…to bude paráda
A lidi budou doma zadarmo. Nic jiného by si totiž někteří nezasloužili.
- Citovat
- Upravit
Jezis koukam, ze se tu zase sesli chytri lide
bych temhle prala teror od sefa, jako je muj.
no uvidime, jeste mam minimalne 14 dni na to to promyslet.. kazdopadne vsem diky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyzirkove?? a cigosi muzou vse… nedostanu porodne nic.. protize jsem moc pracovala a odvadela koou penz tak aspon neco at dostanu zpet… i kdyz to neni ani zlomek toho co jsem odvedla na socialnim.. takze laskave nekomentujte!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytkaa. Tak už došlo na cikány a teď ještě tu o politicích.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit