Výpověď a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3515
27.6.13 08:38

@Poison Ivy proc uujete? I kdyz si najde novou praci pravdepodobne budou retezit smlouvu na dobu urcitou a to nevis jak podnik bude davat tu danou delku.. pak teda je tam problem s delkou trvani prace u posl. zamestnavatele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
27.6.13 08:44
@Kytkaa píše:
@Kacatko1986 nn z neschopenky kvuli zadum treba..
kde budes 3 mesic prestoupis na neschopenku ze mas rizikove tehotenstvi a 8 tydnu pred terminem porodu pujdes na materskou :)))

super, tak jsem hned klidnejsi.. mne se popravde to tehotenstvi odkladat nechce:(( uz takhle mi na podzim bude 27 let a nemusi se to povezt hned no.. a navic v teto praci bych mela krasnou materskou, o co me to stve vic, ze to sef takhle kazi:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
27.6.13 08:44

@Kytkaa u posledniho zamestnavatele jsem jiz tri roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
27.6.13 09:19
@Kytkaa píše:
@Poison Ivy proc uujete? I kdyz si najde novou praci pravdepodobne budou retezit smlouvu na dobu urcitou a to nevis jak podnik bude davat tu danou delku.. pak teda je tam problem s delkou trvani prace u posl. zamestnavatele…

Protoze je to vychcane jako mraky, nedivim se, ze nejsou penize pro opravdu nemocne ci postizene, kdyz na neschopenku imrvere chodi lidi, co tam absolutne nemaji co delat.

• Citovat
  • Upravit
101613
27.6.13 09:26
@Kytkaa píše:

Protože neschopenka je pro nemocené a ne pro ty, kterým se nechce pracovat… a na mateřskou stejně mít nárok nebude, když tohle udělá a dobře ji tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613
27.6.13 09:28
@smultul píše:
Když dáš výpověď a otěhotníš, tak jedině jít na nemocenskou, tedy pokud ti ji doktor napíše. Pak se výpověď pozastavuje. Pak rovnou 6 týdnů před porodem nastoupíš na mateřskou. Tedy pokud máš odpracováno 270 dní asi.Pak na rodičák. :roll:

To není pravda, výpověď se pozastavuje pouze pokud ji dal zaměstnavatel, pokud ji dá zaměstnanec, tak běží dál, ono je to i logické, dal ji sám, tedy chce odejít a nepotřebuje žádnou další ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
27.6.13 09:31
@Kytkaa píše:
@Kacatko1986 bez na neschopenku… a proste se snazte… zkus to uhrat bud na paternebo na nervy…at te posle k psychologem…nahrajes si hodne casu… a do vymeru materske se to nezapocitava…

Neuvěřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř: G12
27.6.13 09:35

Hm, další vyžírkovské rady.

• Citovat
  • Upravit
101613
27.6.13 09:40
@mag píše:
Neuvěřitelné.

Bohužel pro spoustu lidí naprosto normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
27.6.13 11:11

Já si zase myslím, že měnit práci před otěhotněním není úplně rozumné. Není to fér k novému zaměstnavateli a může se to vrátit. Asi bych strpěla šéfa a jen co bych otěhotněla, uhrála bych to na rizikovku. Nehledě na to, že nikdy nemáš jistotu, že to v nové práci nebude stejné nebo ještě horší. Z vlastních zkušeností musím říct, že jsem si změnou práce ne vždy pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř: G12
27.6.13 11:17

Až se jednou zruší veškerá nemocenské a to nejen při těhotenství…to bude paráda 8) A lidi budou doma zadarmo. Nic jiného by si totiž někteří nezasloužili.

• Citovat
  • Upravit
2515
27.6.13 12:19

Jezis koukam, ze se tu zase sesli chytri lide :roll: bych temhle prala teror od sefa, jako je muj.

no uvidime, jeste mam minimalne 14 dni na to to promyslet.. kazdopadne vsem diky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
27.6.13 12:52

Vyzirkove?? a cigosi muzou vse… nedostanu porodne nic.. protize jsem moc pracovala a odvadela koou penz tak aspon neco at dostanu zpet… i kdyz to neni ani zlomek toho co jsem odvedla na socialnim.. takze laskave nekomentujte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
27.6.13 12:58

@Kytkaa. Tak už došlo na cikány a teď ještě tu o politicích.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
27.6.13 13:00

@mag to se mi nechce na to neni slov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie