Výpověď a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3515
27.6.13 13:00

@mag to se mi nechce na to neni slov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
27.6.13 13:03
@Kytkaa píše:
@mag to se mi nechce na to neni slov…

Jak můžeme chtít po ostatních, aby se chovali jinak, když se sami chováme stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
27.6.13 13:06

@mag presne ctete mi z duse… je tam vzorek nasi populace nic vic nic min… jen to trosku prehani no.. ruku na srdce bral by kazdy… rikalo se to pred 89 kdo nekrade okrada rodinu a ono se to ocividne vraci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
27.6.13 13:18

@j.a.n.i1 narok mit bude! Znam ten zakonik! Zavolte si na cssz!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
27.6.13 13:20
@nepř: G12 píše:
Až se jednou zruší veškerá nemocenské a to nejen při těhotenství…to bude paráda 8) A lidi budou doma zadarmo. Nic jiného by si totiž někteří nezasloužili.

v pripade ruseni nemocenske.. na nas duchody uz stejne nebudou tak si konecne ulevime a jebude ani socialni?? V tom pripade jsem pro :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
27.6.13 13:28

Jaj, už když jsem psala příspěvek na mobilu, tak jsem si rozmyslela kvůli pracnému vyťukávání to, že zajímavé je, že se všichni ohání vyžírkama cigánama a politikama a sami dělají to stejné - a je to tu :lol:.

Btw s JANI bych se moc nedohadovala, ona má jaksi tyto zákony velice, ale velice dobře v malíčku, často mi v mnoha věcech radila a je absolutně v obraze.

• Citovat
  • Upravit
20838
27.6.13 13:38

Dámy, projevy rasové nesnášenlivosti do diskuze nepatří. myslete na to.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
27.6.13 13:40
@Kytkaa píše:
@j.a.n.i1 narok mit bude! Znam ten zakonik! Zavolte si na cssz!!

No, evidentně špatně, protože ochranná lnůta pro nástup na PPM je v případě ukončení pracovního poměru v těhotenství 180 dní, což pokud otěhotní až v ochranné lhůtě (krom případu, že by to bylo hned na začátku, to by to s odřenýma ušima vyšlo) jaksi nestíhá…
A pokud bude dělat to co tu někdo (nevím zda ty radil) tedy jít na neschopenku s něčím jiným a pak teprve těhotnět, tak nárok nemá 100%, protože pokud při konci pracovního poměru není těhotná, tak je ochranná lhůta pouze 7 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
27.6.13 13:46

@j.a.n.i1 no dyt jo ja mluvim o tom ze bude na neschopencee.. :)) ne ze to ukonci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
27.6.13 13:52

@j.a.n.i1 ja jsem ji radila jasne at jde na neschopenku treba se zady a posleze prejde na rizikove na neschopence muzes byt max 380 dni… o zadne vypovedi jsem nepsala. takze laskave ctete dobre. Jinak ano v pripade ze odejde musi byt nastip na materskou do 180 dni od ukonceni prac. pomeru. A ochrana doba na nastup na neschopenku je 7 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
27.6.13 14:18

@Kytkaa A celá diskuze je o tom, co mám dělat, když dám výpověď, to je tedy jasnědané již úvodním dotazem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
27.6.13 14:21

@j.a.n.i1 slecna ci pani se doptavala.. takze pokud neco pisete prectete si predesle komentar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ninocka.1
29.6.13 19:21

Najdi si jinou praci a odejdi. Nema cenu spekulovat o tehotenstvi, na just to nepujde a ty se budes jeste vic stresovat..

• Citovat
  • Upravit
2516
30.6.13 10:45

Tak vse dopadlo jinak nez jsem cekala - v patek mi sam sef oznamil, ze si mam zacit hledat neco jineho, ze to chce vyresit v klidu a ze az se on vrati z dovolene (ja mam ted tyden a pak on tyden), tak si sedneme a promluvime si. takze nic nemam oficialne podepsane, ale..

chci se jeste zeptat - chci ho tlacit k tomu, aby mi tu vypoved teda dal sam (i kvuli pripadne podpore na pracaku, ktera je pak vyssi, kdybych si honem nic nenasla), kdyz mi ji da, jak to pak je s tehotenstvim..

rekneme ze tento mesic jsme ochranu nepouzili a muzu byt klidne ciste teoreticky v tom.. ovulaci mam mit okolo tohoto vikendu.. kdyz otehotnim a budu ve vypovedni dobe s vypovedi z jeho strany, je tam nejaka ta ochranna lhuta? nekde jsem neco cetla, ale jen v rychlosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
30.6.13 11:43

@Kacatko1986 jak tu bylo receno ookud nastup na materskou stihnes do 180 odedne vypovedi mas narok pokud nestihnes bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat