Výpověď paní učitelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
7.6.18 16:16

Nepletla bych se do toho. Jednak jde „jen“ o neprodlouzeni smlouvy, pokud nemá paní učitelka nějaký důkaz příslibu nic s tím neudělá a za druhé neznáte pravý důvod proč smlouva nebyla prodloužena. Pokud by to bylo z duvodu, že si paní ředitelka nesedla s paní učitelkou, je to sice smutné a hloupé i pro děti, ale bohužel se takové věci stávají. Paní učitelce by se pod (možná) nepříjemnou ředitelkou asi moc dobře nepracovalo. Tak pokud máte učitelku rádi, doprejte ji klid. Třeba se s ní můžete pobavit a třeba zajít i za ředitelkou jestli by to nechtěla přehodnotit, ale rozhodně bych nic nehrotila a už vůbec ne na zřizovatele školy (pokud jde tedy jen o tento jeden případ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
7.6.18 16:28
@Anonymní píše:
Petice ma smysl! Delam redaktorku a tedka jsem zrovna cetla, ze nejaka petice za vyhozeni ucitelky se projednavala primo na zasedani krajskeho zastupitelstva…nebyla to ta vase uz napsana? :lol: anonym kuli praci

on je to trochu rozdíl. Pokud je učitelka problémová a má smlouvu na neurčito, tak má petice smysl. Ale téhle učitelce končí smlouva na dobu určitou, takže ředitelka má plné právo ji neprodloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.6.18 16:35
@vokishka píše:
on je to trochu rozdíl. Pokud je učitelka problémová a má smlouvu na neurčito, tak má petice smysl. Ale téhle učitelce končí smlouva na dobu určitou, takže ředitelka má plné právo ji neprodloužit.

my petici podávali, rušitnářka přeučená na angličtinářku, nic moc nás nenaučila, dělala nám naschvály… ale byla už stará (kolik nevím, ale 55+), sice nám ji už další rok (po 3 letech stěžovani si) nedali, dostal ji jiný ročník, ale nevyhodili ji - prý proto, že už to má „za pár“…my svého dosáhli, bojovali jsem s ní a s vedením školy asi 3 roky, ale další ročníky zase začínali od znova s peticí :roll: takže taky řešení nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
7.6.18 16:43

@debra.morgan ale pořád je to něco jiného. Té učitelce končí smlouva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.18 19:06

Ona mi to samé řekla, co já jsem napsala, ona sama neví proč ji vyhodila…
Podle mě to chování není úplně fér a je to hnusné… Nevím, na radnici bych s tím nechodila, a myslíte, že ta petice by měla smysl? Tu petici by jsme odevzdali ředitelce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.6.18 19:41
@Lena192 píše:
Ona mi to samé řekla, co já jsem napsala, ona sama neví proč ji vyhodila…
Podle mě to chování není úplně fér a je to hnusné… Nevím, na radnici bych s tím nechodila, a myslíte, že ta petice by měla smysl? Tu petici by jsme odevzdali ředitelce…

Pokud paní učitelka probírá se studenty svou komunikaci s vedením školy, v podstatě paní ředitelku kritizuje a svým způsobem vedení školy tím pádem podráží, nedivím se ani trochu, že s ní paní ředitelka nechce dál spolupracovat. Každý zaměstnanec by měl být v první řadě ke své škole loajální a paktování se studenty proti vedení vidím jako závažný problém. Nebo je paní učitelka nějaká tvoje kamarádka, za kterou pochopitelně bojuješ, ale pak je objektivita dost vážně zpochybněna. V každém případ si jsem jistá, že paní učitelka moc dobře ví, proč jí nebyla smlouva prodloužena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.18 20:43

IPhone 6s plus nebo rr7

@hanka.br. 4 učitelka, tady tohle řekla pouze dvěma osobám, mě a kamarádce. Nejsme s paní učitelkou „kamarádky“ pouze si s ní 90% lidí rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.6.18 20:47
@Lena192 píše:
@hanka.br. 4 učitelka, tady tohle řekla pouze dvěma osobám, mě a kamarádce. Nejsme s paní učitelkou „kamarádky“ pouze si s ní 90% lidí rozumí.

Tedy probírá se studenty rozhodnutí vedení a ještě nekorektním způsobem. Rozhodnutí vedení je celkem pochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.18 21:05

Ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.18 21:06

Ona nám jen řekla co se stalo a nijak se moc k tomu nevyjadřovala co si myslí o vedení atd. Navíc jenom řekla že už ji příští rok studenti mít nebudou(pokud ovšem se nenajde případn řešení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
8.6.18 13:15

Petici sepsat můžete, ale zřejmě neovlivníte nic. Paní ředitelka má nejspíš důvod paní učitelce smlouvu neprodloužit. A chování paní učitelky je skutečně nekorektní. Pracovně-právní vztahy se prostě se studenty neřeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat