Vypuštění křečka do přírody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
555
26.11.24 14:18
@Anonymní píše: Více
Pokud nosí mláďata jako krmení, někomu připadá morbidně, ale je to naprosto přirozené.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21160
26.11.24 14:21

Znám ženskou, která svého „velkého mazlíčka“ potkana odnesla hadaři.
Tito lidé jsou strašně jednoduší, přemýšlejí jenom v v rozměrech já, já, možná jejich děti někde na okraji a pak duto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
26.11.24 14:25

@Jana7ka Aha, tak to mě vůbec nenapadlo. To muže jen blbec udělat.

• Citovat
  • Upravit
5
26.11.24 15:50

@Jana7ka

Mě napadli fotopasti, kdyby ho třeba vypustila do lesa.
Je to možný? :D
Ačkoliv to asi ne, ty spíše slouží k pozorování zvěře :)

I kdyby nějaký důkaz byl, řešil by to vůbec někdo?
Nedostala by maximálně pokutu?
Konec konců, jak již bylo řečeno, ten moc dlouho nepřežije, takže pochybuji že nějak naši přírodu naruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
26.11.24 15:52

@Simod Psychotesty by měly být i na řidičák. Na některé záležitosti by možná stačily i IQ testy. :lol: Neumím si představit, co za trotla vypustí staré, nemocné nebo nechtěné zvířátko jen tak do přírody. Lidi jsou slabí na to, aby se k tomu postavili zodpovědně (berou to tak, že co oči nevidí…), zdravého nechtěného zvířete se zbavili nějak lidsky, darováním, nebo ho nechali zkrátka dožít doma a nemocné nechali humánně utratit. Chránit děti před setkáním se smrtí a vykládat jim báchorky může fakt jen totální pitomec. Smrt je součástí života, jen naše zpovykaná, hyperkorektní a hyperprotektivní společnost s tím má problém. Navíc i děti je potřeba učit zodpovědnosti za druhé a pokud dítě vidí, že zkrátka se lze tvora, kterého si člověk dobrovolně pořídil a ten chudák malý nemá možnost výběru nebo obrany, jen tak bez mrknutí oka vyhodit ven, tak jaký mu to asi dá příklad do života? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simod
26.11.24 16:13
@Zabatko píše: Více

Naprosto souhlasím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
33221
26.11.24 16:25

Trestné? To jako vážně? :mrgreen: Ten chudák už s velkou pravděpodobností nežije, sežrala ho první kočka kterou potkal. Jinak křeček u nás normálně volně žije. Myslíš, že kamarádka nepozná kdo to píše jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33221
26.11.24 16:29
@Simod píše: Více

Já to teda pochopila tak, že zemřel a dětem se řeklo že běhá někde venku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5216
26.11.24 16:32

@arinecka Jo, jenomze u nas v prirode bezne zije krecek polni. Ne krecek zlaty, ani dzungarsky. Nadto opusteni/vypusteni domestikovaneho zvirete do prirody neni moc vtipne, je to povazovano za tyrani zvirere a to zakon opravdu resi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
26.11.24 16:36

Ježíš, pozdvižení kvůli křečkovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33221
26.11.24 16:39
@Afrikana píše: Více

Já to vím, nemusíš mi to psát. Ale dost těžko se to prokáže. Křečka vypustěj, a první kočka kterou potká se o něj postará. Víš kolik žije třeba želv na písákách? Taky úplně šílený. Někdo si koupí malou roztomilou želvičku, a ona si dovolí růst a je nežádoucí. Tak šup s ní někam do písáku, řeky. A jo, trestala bych to. Když si pořídím zvíře, tak se o něj prostě postarám, a neexistuje že mě přestane bavit. Úplně se děsím, jak to bude po novém roce vypadat v útulkách :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33221
26.11.24 16:39
@Petula306 píše: Více

Jako že si křeček nezaslouží pozornost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.24 16:40

Kamarádka je bu.. Víc k tomu není co dodat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
26.11.24 16:40

@arinecka ne. Je to malý, hloupý zvíře. Jako myš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23893
26.11.24 16:41
@Petula306 píše: Více

No, tak vypuštění do přírody je dost drsný… Kdyby s křečkem humánně praštila o beton a pohřbila na zahradě nebo v popelnici, bylo by to pro křečka lepší… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný