Vypuštění křečka do přírody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.11.24 03:35
@maminka189 píše: Více

No vidíš, ta se k tomu vlastně veřejně přiznala, a žádný postih/problém z toho neměla ne?
Tedy kromě veřejného pohoršení. :)

• Citovat
  • Upravit
13835
29.11.24 07:00
@Buba mara píše: Více

Je to křeček. Váží pár gramů. Uspat ho stojí doslova pár korun… na druhou stranu by úplně stejnou službu udělal jiný způsob usmrcení doma, ale legální to není.
Furt lepší než zvířátko hodiny běhající po lese v nejvyšším stresu, nebo naopak freeznuté někde v koutě a čekající na prvního dravce, který si ho všimne.

A druhá věc je, ted vypustila křečka, který se ji nehodil. Jestli tedy uvazujeme v rovině, že je dítě - tak co udělá jako dospěla, až si jednou pořídí psa a časem ji omrzí? Proste to posune na vyšší level.

Týrání zvířat je potřeba si všímat, kolik vrahů začínalo trháním kridel mouchám?

Jinak taky jsem jako dítě měla jalové nápady a ublížila jsem malému králíkovi, kterého jsme měli v králíkárně (ten byl vyloženě určeny na maso). A tedy naštěstí mi někdo přes ty prsty dal a dostatečně mě poučil. Celkove jsem mela v dětství k týrání sklony, ted naopak se zvířaty pracuji. A myslim ze to bude právě tím, ze me nekdo zastavil a ty hodnoty mi srovnal. Takze tady nad tim mávat rukou, ze to je jen krecek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný