Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Petula306 píše: Více
Pointa je v tom, že někomu přijde úplně normální zbavit se živého tvora, za kterého má zodpovědnost. A to by pozornost mít mělo.
To mi připomnělo jednu nejmenovanou „influencerku“, která v zimě vypustila králíka, protože se rychle stěhovala. Morče nechala umrznout v bytě, protože její přítel údajně nevěděl, jak zapnout topení (morče skončilo u popelnic i se vším vybavením).
![]()
Ale no tak, je to krecek, ne pes. Zadny problem mit nebude a krecek uz nezije. Ja pred x lety taky pustila mysi, meli jsme jich moc a nesly udat. A zabte me. ![]()
@Mgree píše: Více
Zrovna dnes na me vyskocilo na FB, jak nejaky hnusny hovado uvazalo psa ke stromu v lese. Ja tohle proste nechapu. Chapu ze zvirata nekdo nemusi, tak ale at si je neporizuje.
@Mgree To se mas cim chlubit a cemu se smat. IQ tykve a nezodpovednost v primem prenosu
Pak se muzeme divit tyrani zvirat na jatkach, jestli jejich zamestnanci uvazuji stylem, ze vsak je to jenom krava. At je to krecek, mys, nebo pes, vsechno jsou to zivi tvorove a citi stres a bolest. A pominu-li moralni hledisko, ani zakon mezi nimi necini rozdil.
@Mgree píše: Více
Proč jsi je raději nezabila humánně. Na to jsi koule neměla, že?
@Petula306 píše: Více
Proto se ho zbavím tím že ho pustím ven?
Když manžel přijel s tím že dostali zakázku na opravu baráku, ve kterém bývalí obyvatelé nechali všechna zvířata, tak jsem si říkala co je to za lidi. Koukám že je jich víc než jsem si myslela.
Pes se tam toulal po okolí, chytili ho měšťáci a dali do útulku, kočka zůstala v okolí domu, vzali si ji sousedi a křečci někteří pochcípali a zbylého přivezl manžel k nám domů, byl u nás ještě několik měsíců než umřel.
Proč si tedy to zvíře pořizují, když se jich pak zbaví. Sorry, ale takové blbce nechápu.
@Anna766 píše: Více
Zlé a sobecké lidi nejde chápat. A mě považují za sadistu, když nemocné zvíře usmrtím odpovídajícím způsobem. ![]()
Nie, nemusíš sa báť, kamarátka ťa určite nespozná, keď to tu bude čítať, si predsa anonymná
a nie, vypustenie škrečka nikto riešiť nebude, nie je za to postih. A škrečok už dávno zmrzol, uhynul hladom, alebo poslúžil ako mňamka. Kamarátka je veľmi zodpovedná a starostlivá
snáď si už ďalšie zviera nekúpi..