Vypuštění křečka do přírody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2269
26.11.24 18:15
@Mgree píše: Více

Já si totéž také myslím o spoustě našich (nikdy nepracujících) spoluobčanů, ale přesto jim ze svých daní přispívám na živobytí, ač mě to otravuje víc, než ten křeček. Který si notabene svůj osud nevybral a nemůže ho ovlivnit.
Tak snad se tvé děti neinspirují, jak zacházet s nepotřebnými a nevyloží tě v osmdesáti někde na poli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41802
26.11.24 18:18
@princess.consuela píše: Více

To chce spíš do hluboké škarpy, v poli by si jí ještě někdo všimnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.11.24 19:00
@Petula306 píše: Více

Takže protože je malý a hloupý tak s nim každý individum bude nakládat jak se mu zlíbí, že? No jasně že jo, protože na tyhle „lidi“ tu nejsou pořádný páky a každej druhej přemýšlí jako ty. Proto je tady v polích a lesích tolik vyhozených, psů, koček a křečků v neposlední řadě. Lidi, lidi, vy byste zasloužili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.11.24 19:03

Asi bych tě nezabila, ale přes hubu bys dostala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.24 19:09

Za to žádný postih nebude i kdyby to někdo viděl ne?
Vždyť denně se stovky myší, potkanů i křečků dá sežrat hadovi.

Možná by se to řešilo kdyby se jednalo o psa, želvu. Netuším …

• Citovat
  • Upravit
41802
26.11.24 19:12
@Anonymní píše: Více

Ale to je něco jiného - ten had se granulí nenažere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.24 19:38

@Havlova
Samozřejmě chápu že je v tom patřičný rozdíl.
Jen si myslím, že za to mít postih nebude.
Rozhodně je to hloupá žena ale pochybuju, že se tímto činem někdo bude zabývat.

• Citovat
  • Upravit
41802
26.11.24 19:40
@Anonymní píše: Více

Nebude. Max na udání ty ty ty. Ale v podstatě jde o týrání zvířete (dle zákona).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simod
26.11.24 20:11

Je škoda, že se u nás týrání zvířat takřka neřeší… lidi by se naučili chovat.

• Citovat
  • Upravit
103
26.11.24 20:16
@Petula306 píše: Více

Nevím, jakým právem se člověk cítí nadřazený ostatním druhům. O plno lidech by se dalo říct totéž. Pokud si někdo pořídí zvíře, má povinnost se o něj starat a vytvořit mu vhodné podmínky pro život a na konci života či v nemoci ho humánně usmrtit. Říká se humánně, no, ovšem o významu toho slova bych pochybovala, mnozí lidé se chovají podstatně hůř nejen k bezbranným zvířatům, ale také k sobě navzájem. I křeček cítí bolest a světe div se, má i nějaký svůj život, potřeby s dokonce i určitou formu citů. Kdo chová křečky, tak potvrdí, že každý má jinou povahu, mnozí dokážou přilnout ke konkrétnímu člověku a vyhledávat jeho společnost. Ono by bylo fajn se podívat i dál než na kořen vlastního nosu. Křeček není o nic méně živý než pes nebo člověk. Vše jsou savci s vyvinutou nervovou soustavou vnímající bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.11.24 20:21

No já i nemocnýho křečka vezla k veterináři, aby ho utratil. Pustit ho ven, nevim no, to mi nepřijde úplně oukej, i když jde o myš.

Ten můj měl asi mrtvici, jen ležel a dýchal, občas se pohnul. A co má člověk dělat.. chtěla jsem ho nechat v klidu umřít, ale když po osmi hodinách stále dýchal, tak mi ho bylo líto. Ven bych ho nedala a vyhodit ho třeba do popelnice ať si tam třeba chcípne, na to nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2961
26.11.24 21:26

Vy furt resite maleho hlodavce. Poslouzil jako potrava nejspis. Kdyby ho dala hadovi, tak je to ok? :lol: Ja bych mysi dala, preci jen se kupuji vetsinou pro hady, ale nikdo v okoli nemel. :think:
Je to proste krecek, mys, to je jedno. Vy z toho nadelate. 8o Neni to pes ani kocka. Divoke hlodavce taky sezere dravec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.11.24 21:49

Myši se kupujou pro hady, to ano, ale ne že si koupím křečka jako mazlíčka a na konci života se ho zbavím jak děravých ponožek, protože je to přeci blbá myš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14865
26.11.24 22:17
@Havlova píše: Více

My jeli s naším starým nemocným křečkem na uspání, protože na “jebnutíobeton” jsme nikdo doma neměli. Ale koukám, že jsme ho mohli vypustit, protože je to malé hloupé zvíře, jak někteří píšou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14865
26.11.24 22:18
@Havlova píše: Více

Třeba blesk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...